Ellenrendezvényt szerveznek az FTC drukkerei  a vasárnapi stadionavatóra, mert pórul jártak, akik már vettek jegyet a Chelsea meccsre (mivel most már ingyen osztogatják), valamint így tiltakoznak a biometrikus beléptetőrendszer ellen.

A várt eladásoknak csupán a harmada teljesült, a vasárnapi stadionavató FTC-Chelsea meccsre, ezért most már ingyen is osztogatják a korábban méregdrága belépőket. Bár látványos mennyiségű plakát került ki a közterületekre a hirdetések nem hozták meg a várt eredményt: a szurkolók jelentős része a biometrikus azonosítórendszer miatt bojkottálja a mérkőzéseket, sokakat pedig a horribilis jegyárak tartanak távol. A nyitómeccsre szóló legolcsóbb, kedvezményes jegyek ára az állóhelyekre 6300 forint, a további árengedményes belépők 10 500 és 28 ezer forint közötti összegért válthatók meg. Kedvezmény nélkül az állóhelyekre szóló jegyek 9000 forintba kerülnek, a lelátó további részeire 15 ezer és 40 ezer forint közötti árakon lehet belépőt venni – írja az Ultras Liberi.

Nem mennek ki a fradista ultrák a vasárnapi stadionavatóra

Szlovákiából ingyenes buszokkal szállítanák a nézőket, míg egy budapesti taxitársaság kettő darab ingyenes jegyet ad annak, aki tízezerért vesz taxikártyát. A szurkolók körben ez nagy felháborodást keltett, mert sokan több tízezerért vásároltak jegyeket, miközben most már ingyen osztogatják. A fradisták kifejezték, hogy elképzelhetőnek tartják, hogy ilyen trükkökkel teltház lesz, de nem fradi szurkolókkal lesz tele a stadion.

Valakik ötezer jegyet vettek egyszerre

Ma az Origo is beszámolt arról, hogy háromezer VIP jegyes vendéggel töltik fel az Üllői úti stadiont. „Keddig nagyjából 13-14 ezer belépőt adtak el a Ferencváros Chelsea elleni, a klub új stadionját felavató vasárnapi barátságos mérkőzésére – mondta Szekeres Tamás, a stadiont üzemeltető Lagardere Unlimited Stadium Solutions (LUSS) Kft. ügyvezető igazgatója” – írják. Ehhez járult hozzá az az ötezer darab jegy, amit tegnap éjszaka vásárolt fel valaki, ez egy teljes szektornyi hely.

A Fradi szurkolóinak többsége a rendezvény napján külön eseménnyel készül: a testvércsapatukkal, a Rapid Wien drukkereivel játszanak egy barátságos mérkőzést a BKV pályán.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Lagardere Unlimited Stadium Solutions (LUSS) Kft.

Ilyen egyértelmű érthető magyar névvel ki mert kiadni cégbejegyzési engedélyt ? :-(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
nagyon helyes, én már felvetettem itt a kérdést, hogy vajon mit fognak szólni, akik megtudják az állami mutyit, mivel a fidesz el akarja kerülni a beégést, hogy sz@rt se ér az egész stadionügy.
A köztévé pedig majd nyilván "teltházas" érdeklődésről fog beszámolni.
dömdödöm
Lagardere Unlimited Stadium Solutions (LUSS) Kft.

Ilyen egyértelmű érthető magyar névvel ki mert kiadni cégbejegyzési engedélyt ? :-(
nyanya001
Majd megy a CÖF- hadosztály oszt jó napot !
volvós
Szerencsére a fradi magja kint marad, igy elképzelhetö, hogy nem lesznek a drótkeritések szétbarmolva, az ülések kiszakitva, és a tüzijáték elmarad a pályára dobott petárdáktól...és az ellenfél szurkolói nem a mentökkel mennek haza...
tivoli
Engesztelésül fel kéne léptetni Kovács Ákos és Lovasi András nevű Kossuth díjas előadó művészeket.
pensionar
Szomoru, plane nekunk, kulfoldi magyaroknak,(akik magyar enberek,nem jobb eletert arulok idegenbe) akiknek magyarorszag olyan mint a soha nem olelo, edesanya, de tudjuk, van, letezik, szurkolunk, neki, es minden eredmemye batorit, minden rosz es kelemetlen hir faj es elkeserit.HAJRA FRADI.
sokanvagyunk
@pbalage: A köztévében újabban csak Kossuth-díjasok haláláról számolhatnak be. A magyar foci, a magyar stadionok nem díjazottak :)
volvós
De a mostani avatóra miért a Celsea ???
Jobban örültem volna egy FTC-Ujpest " rangadónak "
mariaberta
@volvós: És mit fog tenni a fidesz. ha -mint 2006-ban- szüksége lesz az ultrákra?
mariaberta
@pensionar: Miért nem települsz át? Akkor legalább itt adóznál, mint egy igaz magyar!!!
csip-csop
ha nem mennek az avatòra, nemhiszem hogy olyan nagy problèma lenne, maradnak otthon ugy mint akiket nemèrdekli a meccs, gondolom, hogy mindenki nyugodtan fog aludni.
soljanka
Lengyel vonat nem jön?
Meg azért azt a 90 ezer határon túli szavazót is meg kellene jutalmazni.
Mert ők megérdemlik!
pbalage
@soljanka: a lengyelek már nem nagyon bírják a vikit amióta ruszkiból nyelvvizsgázik.
Vasárnapiiskolás
nem mennek az ultraállatok,naddolog. megtöltik a köcsögtanyát seggnyaligátorokkal.csak 100 millióba kerül a vezérökör szórakozása.Gratula!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok