Az uniós szankciók sértik a magyar gazdaság érdekeit, a szankciókra adott orosz válasz magyar vállalkozásokat sodorhat, és sodor már bajba - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter pénteken egy budapesti díjátadón.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Te szerencsetlen hulye. Nem az unios szankciok sertik, hanem az olyan orszagok akik terroristakat tamogatnak. Vegyuk mar eszre hogy mi egy hajoban evezunk, amit ugy hivnak hogy Europai Unio. Nem kellene unortodox modon ruszkikkal, meg arabokkal uzletelni, amibol semmi jo nem fog kisulni, hanem kovetni az europai peldat. En szivesebben elek osztrak vagy nemet szinvonalon, mint a ruszkiken vagy ne adj isten E.Korea-i szinten.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Te szerencsetlen hulye. Nem az unios szankciok sertik, hanem az olyan orszagok akik terroristakat tamogatnak. Vegyuk mar eszre hogy mi egy hajoban evezunk, amit ugy hivnak hogy Europai Unio. Nem kellene unortodox modon ruszkikkal, meg arabokkal uzletelni, amibol semmi jo nem fog kisulni, hanem kovetni az europai peldat. En szivesebben elek osztrak vagy nemet szinvonalon, mint a ruszkiken vagy ne adj isten E.Korea-i szinten.
Yoda69
Nagyon idevag:

„Jobb lábon lőni magunkat, mint hagyni, hogy főbe lőjenek minket” – így kommentálta pénteken Brüsszelben Linas Antanas Linkevicius litván külügyminiszter Orbán Viktor reggeli rádióinterjúját.
joopapa
Te Varga debil Mihály, ha kivágnának minket az EU-ból a viktorka miatt, hány vállalkozás és munkahely szűnne meg?!
tivoli
@Yoda69
Túlzásban elharapózott nálad az agyrém, ön és közveszélyes lettél.
Gyorsan zárkózz be egy uniós budiba, a szemellenződet jó szorosan kösd a fejedre, vedd be a gyógyszered, és légyszi hagyd békén a fórumozókat.
tivoli
@joopapa: Gondolkozz jóember! Amióta uniós az ország, azóta szűnnek sorra a munkahelyek. Azóta nincs mozgástere a magyar parasztnak, mezőgazdaságnak, az ipari termelésnek, külgazdaságnak. Maradt az építőipar, az is olyan, amilyen.
pbalage
@tivoli: mér"? Nem ezt mondta a litván külügyminiszter? De.
A litvánoknak is megvan az okuk, hogy miért utálják az oroszokat.
Nekünk is lenne, de van egy Don Quijote de la Felcsútunk miniszterlelnökünk/hazugdisznónk/celebünk/ (a nem tetsző rész törlendő), aki az oroszok által ellenünk elkövetett dolgokat a saját boldogulása és elbukása elkerülése végett most jó színben próbálja meg eladni, ráadásul újra ugyanannak a közönségnek.

www.youtube.com/watch?v=P0Eod1tffAY
1magyar
@tivoli: Mert rossz feltételekkel kötöttek meg unios szerződéseket a magyar kormányok.
Nem szabad lett volna hagyni minden gyárat eladni kis pénzért és utána bezárni.
Mert így piac lettünk csak. Termelni kell.
pbalage
@tivoli:12:20 te amúgy az antigravitációs hajtóműben is hiszel?
a múltkor egész jó meglátásaid voltak a szegénységről, azt a vonalat vettem, de ezt a mikroökonómiás részt valahogy nem fogom.
tivoli
@pbalage: ma, 12:36
Az üzlet az üzlet, nem kell összekeverni a haversággal. Azzal meg pláne nem kell foglalkozni, hogy mi volt száz évvel ezelőtt.
tivoli
@pbalage: ma, 12:46
Mi? Mi? Mit nem értesz?
pbalage
@tivoli: akkor most még jobban összekeveredtem. Már nem értem, hogy hogyan kapcsolódik a haverság a piaci törvényekhez?
A száz évvel ezelőtti dolgokkal meg végképp összezavartál.
A száz évvel ezelőtti piaci törvények már nem érvényesek, mert haveri alapon megmaffiózzák? Erre felé kapisgáljak az eszmefuttatásodban?
tivoli
kisiskolás szinten:
Annak adjuk el az árunkat, aki megveszi és megfizeti. Nem számít, hogy egyébként beszélő viszonyban vagyunk-e, vagy a szomszéd azt mondja, csak annak ne.
Hogy a Litvánok miért utálják az oroszokat, nekünk ahhoz semmi közünk, és a Litvánnak se, hogy mi kit szeressünk.
Volt idő, amikor szeretni kellett az oroszokat, de nem szerettük. Miért kell a sérelmeket száz évekig hordozgatni, mivel az alaphelyzet már nem is áll fenn?
A KGST nagyon kényelmes volt és biztos felvevő, de ezt nem emlegettem. Egyébként a "haveri alapon megmaffiózzák" -ot nem értem, ha lennél szíves elárulni, mire gondoltál.
Yoda69
@tivoli: Ugyan mi ebben a tulzas joember? Minden igaz amit irtam, szerintem el se olvastad, vagy rosszabb fel sem fogtad. Csak zsigerbol vagdalozol megint.
joopapa
@tivoli: Már a múltkor is megkértelek hogy ne írogass nekem, nem vagyok vevő a dumádra! A viktor haverod kedvenc ruszkijai majd teremtenek munkahelyet! Ja még egyszer:NE IRKÁLJ NEKEM NEM VAGYOK RÁD KÍVÁNCSI!!!
F_Viktor
@Yoda69: @joopapa: Jól mondjátok!
A nyüzügéknek fogalmuk sincs mekkora kárunk származna ha orosz gyarmatként mi is kapnánk a nyakunkba egy az oroszokéhoz hasonló szankciót.
Mert voltak már Mao féle próbálkozások ebben az országban, de nem lettünk se rizstermelő nagyhatalom, se a kohó és acél országa...

Azoknak, akik azt állítják,. hogy az EU-nak köszönhetjük gyáraink, termelőeszközeink privatizációját, mezőgazdaságunk nullára futtatását, azt üzenem, hogy a történelmet meghamisítani nem lehet, hazug frázisokat puffogtatnak ész nélkül. Vagyis hazudnak!
F_Viktor
@F_Viktor: Idemásolom egy mai hozzászólásomat, témába vág:

Egy példa: A cukorrépa termesztők 6 éven keresztül kapták a pénzt az EU-tól kompenzáció gyanánt, hogy átálljanak más, versenyképes termék termesztésére.
Hat éven keresztül csendben is voltak, költötték az EU-tól kapott "ingyen" pénzt.
Tavaly, a 6 év letelte után tele sírták a médiát, hogy hová tűntek a cukorgyárak, most mi lesz velük.
Ti, mély-magyarok, velük együtt anyáztátok az EU-t gyarmatot emlegetve. Annyi eszetek nem volt, hogy megvizsgáljátok a tényeket, helyette habzó szájjal EU ellenes szónoklatokat hallgattatok, hangoztatottatok!
Ilyen esetekben szoktam mondani: "Gondolkozz Iván!" (ha nem érted, leírom a viccet).
tivoli
@joopapa: ma, 15:40
Szóval te vagy mate. :-))
tivoli
@Yoda69: ma, 14:16
Elnézésedet kérem, de nem én vagdalkozok. Te nyomod a demagóg betanult szöveget, bármiről is van szó, mindig ugyanazt. Na jó, néha felcseréled egymással a szavak sorrendjét. :-))
tivoli
@F_Viktor: ma, 16:18
Én magam tapasztalatból beszélek, megéltem a korszakot. A régit is, a mostanit is, van összehasonlítási alapom. Nektek meg ki kellene nyitni az elméteket, és úgy vizsgálni racionálisan a helyzetet, nem egymást licitálva osztani az agyrémet.
De hát árokásó segédmunkásként fogalmatok sem lehet a dolgok menetéről, összefüggéseiről.
tivoli
@F_Viktor: ma, 16:21
Aha, és a buta cukorrépatermelő elköltötte a 6 év apanázst, oszt mostmár semmije sincs. Nagy jót tett vele az unió.
Azelőtt 60 évig termesztette a répáját és jól megélt belőle ö is, a családja is, a betakarítók, szállítók, a cukorgyárak dolgozói, azok családjai, cukorexportból meg még szélesebb kör.Ez nem jut el az eszedig?
"Gondolkozz Iván!"
F_Viktor
@tivoli: Írod:
"Én magam tapasztalatból beszélek, megéltem a korszakot."

Én is tapasztalatból beszélek, megéltem az EU csatlakozást.Ugyebár éppen 10 éve történt. Az igazán nagy privatizáció nem onnantól datálható.
Akkor miről is beszélsz?
Yoda69
@tivoli: 0
Nulla vagy ember.
Teves rogeszmeid vannak, totalisan rosszul latod a dolgokat. Sajnos az ilyenek miatt mint jomagad nem jut egyrol kettore a magyar nep.
Cukkini
A negatív szankciók általában az országok többségét sértik, de a spekulánsok értik a sok haszon kitermelését.
tivoli
@F_Viktor: ma, 00:14
Hát nem is akkor, hanem a rendszerváltáskor, ami egyenesen megágyazott a későbbi csatlakozásnak, egy eleve leszegényített, kirabolt ország "boldogan" nyúlt egy szebb ígéret felé. Sikerült behülyíteni az embereket, hogy "unokáink jövője a tét"! Aztán még az is elveszett, ami esetleg még pislákolt.
S itt minden pártnak komoly felelőssége volt, úgy a balosoknak, a jobbosoknak, a liberálisoknak, mindegyik egy koncepciót követve "vezette" az országot a csőd, a kisemmizés felé.
Be kell látni, hogy ez nem csupán a fidesz bűncselekménye, bármennyire is szeretnétek a nyakukba varrni.
Na ezért nem vagyok én egyik pártnak sem elkötelezett híve, mert mind hazudik, a saját hasznát keresve a nép hiszékenységét kihasználva. S végső soron '89 óta ugyanazok az emberek, de főképpen ideológiák vannak jelen a parlamentben, akkor miről is beszélünk?
tivoli
@Yoda69: ma, 03:10
Te meg szóra sem vagy érdemes öcsi. Nem vagy egyéb, mint egy külföldről fizetett provokátor, aki szítja az ellentétet az amúgy is jócskán megzavart fejek között.
Yoda69
@tivoli: Dude, fizetett fideSS troll csak te lehetsz itt kettonk kozt.
En nem ellenteteket szitok itt hanem probalok vilagosagott teremteni a sotet fejekben, mint a tied is. Eleg lehetetlen vallalkozasnak tunik az esetedben.
F_Viktor
@tivoli: Ezt te írtad?
"Amióta uniós az ország, azóta szűnnek sorra a munkahelyek. Azóta nincs mozgástere a magyar parasztnak, mezőgazdaságnak, az ipari termelésnek, külgazdaságnak."

Te beszéltél elmúttízévről!
A valóság más. Nézz utána mennyi munkahely szűnt meg a 90-es évek elején, mi történt akkoriban a mezőgazdasággal, mikor történtek a nagy privatizációk?
Szoktam csodálkozni, hogy a mélymagyar, zsigerből bankárellenesek miért nem vonják felelősségre a bankárokat a privatizációért? Pedig ott nagyon besározódtak.
Mantrázzátok a a jobboldali uszítok (politikusok, közgazdászok, történészek) propaganda nézeteit, bekajáljátok, de közben semmit nem tudtok, nem értetek.

Írod:
"...egy eleve leszegényített, kirabolt ország "boldogan" nyúlt egy szebb ígéret felé."

Hallottál róla, hogy az EU-s csatlakozásnak feltételei vannak és voltak?

Írod:
"Be kell látni, hogy ez nem csupán a fidesz bűncselekménye, bármennyire is szeretnétek a nyakukba varrni."

Orbán nyakába az unortodoxiát varrjuk. A fityesz, mint párt és frakció bűne annyi, hogy minden belső kontroll nélkül engedik Orbán eszement ötleteit megvalósítani. Nincs senki aki ki merné mondani, hogy figyelj Viktor, nézd már mit tesznek a Szlovákok, s hová jutottak! Te mit tettél ezzel az országgal?
Az EU tagság nélkül Orbán az unortodoxiájával 1 év alatt csődbe vitte volna az országot, egy év alatt elzavarták volna a Zemberek a hatalomból.
tivoli
@F_Viktor: ma, 11:11
"Az EU tagság nélkül Orbán az unortodoxiájával 1 év alatt csődbe vitte volna az országot, egy év alatt elzavarták volna a Zemberek a hatalomból."
Szerinted is az unió a ludas az orbáni ámokfutásért?
Yoda69
@tivoli: Hu! Te tenyleg nagyon sotet vagy, ha neked ez jott le belole.
F_Viktor
@tivoli: Az EU felelősségét ott látom, hogy nem koppintottak időben diktátorunk orrára.
Már 2011-ben meg kellett volna állítaniuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.