Új szemléletet alkalmaz a fogyasztóvédelemben a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM); a tárcánál létrejött fogyasztóvédelmi helyettes államtitkárság vezetője az MTI-nek elmondta: terveik szerint szorosabbra fűzik az állam és a fogyasztók közötti kapcsolatot, megerősítik a hatóságot, és a békéltető testületeket is segítik.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Kérem szépen-nekem még soha nem támadt kedvem verekedni egy akármilyen egyszerű vásárlás esetén sem,igaz, tőlünk Nyugatabbra-míg itthon nem elég hogyha kihoztam az üzletből,már csakkk felét éri a portéka.
Aztán még azt üzenném a fogyasztó fizet,de nem azért hogy kioktassák a pénzéért!-ez a ténykedés a semmittevés seggelőinek igazi ajándéka,munkabér formájában.Tartalmi kérdések még lennének -de hát majd csakkk kitalálják mi lenne a dolguk,de szaporán...
Nil
Ez a szervezet is csak egy nagy lufi amennyi vacak és egészségtelen élelmiszer van a polcokon

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.