Németh Szilárd csepeli polgármester arra szólította fel a balliberálisok polgármesterjelöltjét, Horváth Gyulát, hogy hagyjon fel a szélsőséges, uszító kampányával, és inkább írjon programot magának. Ha kell, ehhez Némethék még a szakembereket is biztosítják az ellenzéki politikusnak.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
@Cicamama55: Nem tűnt fel Neked, hogy semmi mást nem tudnak felhozni ellene, csak azt mondja a jelenlegi polgármester, hogy uszító kampányt folytat. Nem azt mondják, hogy lopott, csalt, nem tudják elvinni még koholt vádak alapján sem vezetőszáron. Horváth Gyulát minden külön alku nélkül, egységesen javasolta az ellenzék polgármester jelöltnek. Németh Szilárd meg elbukta az országgyűlési választást, saját rezsicsökkentő kerületében nem szavazták meg, csak listán jutott be. Elég lett volna annyit írni, hogy savanyú a szőlő, de gondoltam, én is aljas támadást indítok a csepeli Fidesz ellen :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@bundi: Szerintem amolyan Kerényi Imre vagy Széles Gábor kvalitású egyén lehet.
bundi
ahogy elnézem a kedves mosolygós kigyúrt b középre hajazó kinézetű polgármester úrnak nem nagyon tetszik, ha az ellenzéke a fidesz által bejáratott retorikai fogásokkal él vele szemben...(már ha igaz ebből valami)
erre csak az jut eszembe...tetszettek volna máshogy forradalmat csinálni...
m.macskosz
csepel.info/?p=36279#more-36279
Az egyik kommentelő szerint: "Ennek provokáció szaga van."
Szerintem is.
human
Nekem Csőrmester jut mindig eszembe erről a Németh Szilárdról.
bundi
mi van, ha egy fideszes trollkodik...vagy az ő jellemükbe ez nem fér bele?
human
Elolvastam a támadó hozzászólásokat. Az én ingerküszöbömet is meghaladja. Biztos vagyok benne, hogy feljelentést fog tenni és tegyen is. A bal oldalnak is csak ártanak a trollok, mert ők tematizálják a kampányt és nem a tények.
Egyébként a változó ip nem gátolja a felderítést. Az épületet biztos megtalálják, ahonnan a bejegyzést küldték, de ha több gép van az épületen belül, akkor az nagyon megnehezíti a pontos személy felderítését.
Van még egy módszer amivel tényleg visszanyomozhatatlan lenne az ip, de ahhoz egy troll általában nem elég okos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.