Szeptember 1-jétől a háztartási villamos energia 5,7 százalékkal lesz olcsóbb, de az árcsökkentés ezzel nem fejeződik be - ígéri Németh Szilárd, a Fidesz rezsicsökkentésért felelős politikusa, aki szerint egy nyugdíjas házaspár megtakarítása akár az évi 115 ezer forintot is elérheti, de egy többgenerációs háztartásban évente több mint 250 ezer forintot is lehet spórolni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
"..egy nyugdíjas házaspár megtakarítása akár az évi 115 ezer forintot is elérheti, ..."

Vajon hogyan számol Németh Rezsiharczos ? Vajon mitől van az, hogy az általa közölt kedvező számadatok, sehogyan sem jönnek be nálunk, igaz, nem kohó méretű kandallóval fűtünk. Most akkor ismét a kamerák elé cibál egy Béla bácsit, akinek úgy csökkent a rezsije, hogy a vérnyomása megirigyelhetné ?
bakegya
MÁR MOST IS GYERTYÁVAL VILÁGÍTANAK A NYUGGEREK,A MUNKANÉLKÜLIEK ÉS A FIATALOK NAGY RÉSZE IS AKI MÉG NEM MENT ELMERT NINCS PÉNZE VONATJEGYRE.a BICIKLI IS KENYÉRGŐZZEL MEGY,ÉS FÉNYEVŐ MÁR A FÉL MAGYARORSZÁGJön,jön,jön a harmadik világháború-de még mielőtt vagy az oroszok,vagy az amcsik megszállnának bennünket ez a terrorista kibillent minden magyart a teritóriumából és mossa kezeit a zürichi járaton a pereputtyal,a haverokkal és részvényesekkel,bankkártyákkal a zsebben-ennyi volt a rizsa-nem véletlen az utolsó felvonás a banki széfek feltörése-aztán fel is út-le is út-

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.