Bejelentésre készül hétfőn a Magyar Nemzeti Bank, valószínűleg bemutatják az új forintot. "Milyen lesz a magyar készpénz?" címmel tart sajtótájékoztatót hétfőn Gerhardt Ferenc, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke és Mádi László, a Készpénzlogisztikai igazgatóság vezetője. Elképzelhető, hogy ezen a sajtótájékoztatón mutatja be a jegybank az új forintot, a HVG július közepi információi szerint ugyanis átfogó készpénzcserére készül a Magyar Nemzeti Bank.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
már megint félreolvasok.
"Legyeréli a KÖZPÉNZT Matolcsy jegybankja"
Piccs.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equilibrium
A nagyjaink képeit is le akarják cserélni frissen kinevezett Kossuth díjasok képeire???
mariaberta
Bizonyára látni szeretné a képét /pofalemezét akartam írni, de moderáltam magam/ sok-sok példányba. De melyik oldalát fogják mutatni, azt ami előre néz, vagy azt ami félre? Meg öl a kíváncsiság.
Nil
Ebből is látszik hogy MO.nem akarja bevezetni az eurót.
A pénzeken pedig ov király és hercegei lesznek megörökítve- gondolom a rangokat már megbeszélték -esetleg pont ezért van a belháború :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.