Közgazdaságtani és pénzügyi képzés beindítására adott pénzt a Matolcsy György által irányított jegybank a négy Pallas Athéné alapítványnak, közel 200 milliárd forintot. Ez az összeg másfélszerese az összes magyar felsőoktatási intézmény állami támogatásának. És mindezt miért? Mert a hazai felsőoktatásban a jegybankelnök szerint „még mindig a korábbi, mára meghaladott neoliberális közgazdasági iskola tanai, tévedései a meghatározóak”. Unortodox kapitány már csak tudja… ezért egy olyan oktatási szemléletet kíván megvalósítani, amely „gyökeresen eltér a neoliberális tanoktól”, és ehhez kell a pénz, a fordulathoz új oktatókra, intézményekre és tananyagra van szükség (meg diákokra).

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ugy latszik, ra nem fog vonatkozni orbannak az a megallapitasa, hogy tul sok olyan diplomast kepez Ma.o., amire nincs is szuksegunk.

Azt hiszem, kozgazdaszokbol, marketingosokbol mar igy is Dunat lehetne rekeszteni, ez a tulfejlesztett reteg viszont olyan tesze-tosza, mit ne mondjak, BUNOZO (Bunosok kozt cinkos aki nema), mert egyikuk sem meri (vagy csak nem akarja) vegre az igazsagot megmondani, hogy igenis, Ma.o. egyre sz@rabbul teljesit, zullunk, szegenyedunk, mig az a par csokos intezet rajzolgatja-igazgatja a hazug statisztikait... Ez a reteg nem fog kihalni, ha megis errefele tendalnanak, jon eltolcsy, es egyetemi katedrarol osztja majd az eszt, azt az eszt, amibol neki semmi nincs...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@karma1: Egyre nagyobb szükségük van rá, egyre nagyobb.
lajospapa
A Magyar Nemzeti Bank nyeresége ( vagy vesztesége ) nem közpénz? Hát ki a kurva ...sten már akkor a tulaj? Há' mondja mán meg valaki...
volvós
200.000.000.000.- HUF !!!
Ebböl az oktatásra max.100.000.000.000.-
a maradék a feneketlen zsebekbe ???
Csak kérdezem !!!
Toby
Nem kell cicomázott, míves szavakba önteni a lopást, lenyúlást, mert hogy erről van szó, ha Eltolcsyt magyarra fordítjuk !
kukac50
Az okos hülyéskedik az még jó, de ha a hülye okoskodik az már rossz.
Dr. Felipe
Akkor most képzelje el azt mindenki ha Simor elvtárs csinálja ezeket a böszmeségeket. Na akkor mi lett volna itt. Vajon hány város égett volna akkor? Most meg csak bárgyún bégetnek a birkák ehhez a sok szemétséghez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.