Bajnai Gordon végképp hátat fordít a napi politikának, visszavágyott a polgári életbe, mivel elege lett az ellene irányuló lejárató kampányból.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pityuka
Tisztességes embernek semmi keresnivalója a politikában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dzurinda
@szandokan: Ebből a hozzászólásodból árad az alkoholszag, már ne is haragudj, olyan színvonaltalan. Bajnai a politikán kívül is nagy pályafutást futott be, szerintem egyszerűen elege lett abból, amilyen ma a politikai közeg. Nekem nem tűnt úgy soha, hogy ő kétségbeesetten magához szeretné ragadni a hatalmat (ellenben Orbánnal, 2002 óta látszott rajta, hogy hatalmat akar, bármi áron).
Desischado
@Horizont: Csibém, de penge voltál! Ezt királyul megmondtad! És ráadásul, minden mondatod igaz!
szandokan
@dzurinda: Mindenki a hatalomért harcol, még Bajnai barátod is. Ha neked ez alkoholszagú, meg színvonaltalan, akkor nézd az RTL - t.
dzurinda
@szandokan: "Mindenki a hatalomért harcol, még Bajnai barátod is."

Ezt nála nem nagyon vettem észre, mármint azt, hogy mindenáron a hatalmat akarja. Egyébként nem a barátom, sőt, soha nem is szavaztam rá.

"Ha neked ez alkoholszagú, meg színvonaltalan, akkor nézd az RTL - t."

Az alkoholszagú talán kicsit túlzás volt, elnézést, de azt tartom, hogy a hozzászólásod légből kapott, minden tényt nélkülöző volt. A TV-ben pedig csak meccseket nézek, azt is egyre ritkábban :)
szandokan
@dzurinda: Tulajdonképpen én sem nézek már jó ideje jóformán tévét, mert annyira üresek a műsorok, hogy az valami elképesztő. Néha a híreket megnézem, a tenisz csatákat, egy jó foci meccset, de ennyi.
Yoda69
Javaslom megnezni minden magyar allampolgarnak az elabbi videot. Nagyon tanulsagos, hogyan rabolja el hazankat az orban-maffia:
www.atv.hu/videok/video-20140917-friderikusz-2014-09-16

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.