Bajnai Gordon végképp hátat fordít a napi politikának, visszavágyott a polgári életbe, mivel elege lett az ellene irányuló lejárató kampányból.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pityuka
Tisztességes embernek semmi keresnivalója a politikában.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Megertem. Sajnos az orszag egyre melyebbre sullyed, aki teheti elmenekul, az ellenzek tehetetlen, a media a diktatura kezeben. Eleg kilatastalan a helyzet, ezt csak valami nagyon nagy gebasz fogja megvaltoztatni.
pityuka
Tisztességes embernek semmi keresnivalója a politikában.
szaboria1
Ez várható volt. A média megfogva, a félelem már megint nagy úr lett! Lásd L. Simont akire biztos ráparancsoltak módosítsa mondandóját a választások előtt.
coyote3
Gordon okos. nincs szüksége a nemtelen aljas támadásokra. És főleg a politikából gazdagodásra...
verőce21
Pedig milyen jól elintézte a választóit is, ez a kis Messiás! :)
magyarbakancs
@pityuka: Osztom véleményedet.
Politika maga a bűnözés.
magyarbakancs
Annyira való Bajnainak a politika mit hintalónak az Evzoni nagy derbi.
lópicigáspár
@magyarbakancs: Nem Epsom-ra gondoltál? Mert Evzoni-ban a görög őrségváltáson kívül sok látnivaló nincs. :-)
magyarbakancs
@lópicigáspár: De köszi a kajavitást .
Látod mekkora barom vagyok.
lópicigáspár
@magyarbakancs: Miért lennél barom!? Tévedni emberi dolog és én is csak azért sejtettem, hogy erre gondolsz, mert volt szerencsém élőben látni a pályát (futam nélkül, mert arra már sóher voltam) :-)
magyarbakancs
@lópicigáspár: Egy szer a 80 években kint voltam a lovin.
Fogadtam egy lóra.
Nem értek hozzá 100 forintot megér.
Bejött a fogadás 1000 forintot nyertem.
Többet nem is fogadtam.
Köszi még egyszer ,hogy kijavítótál.
Hellcat
Nem is baj. Jó szakember, a munkaerő piac pillanatok alatt felszippantotta...ugyan ezt egy fideszesről se tudnám elmondani.
Manhattan
Csak egy apróság a működéséből: 2010 februárjában, a válság mélypontján 180 HUF volt a CHF. Most, hogy évek óta dübörög a gazdaság 260.
tivoli
El se kellett volna kezdődnie, mivel nem is politikus alkat. Csak kínlódott a rá tukmált szerepben, most végre testhez álló munkája lesz!
human
@Manhattan: És előtte a Haza és Haladás alapítványban azon dolgozott társaival, hogy a mindenkori kormányok számára tanulmányokat készítsenek a gazdaság élénkítésére és a mélyszegénység enyhítésére. Nem felvonulgattak, hanem dolgoztak.
A szakértői kormány nem kellett a népnek, marad a szájkarate oszt majd csak eldöcög az ország szekere.
Január
@tivoli: Inkább Párizsba dolgozzon, mint az állandó támadások / a jobb és a bal oldal részéről/ a pszichiátriára juttassák.
hattorihanna
Maximálisan megértem,és maximálisan sajnálom.Ha több ilyen politikusunk lenne mint ő,egész máshol tartanánk anyagilag és értelmileg is..
Yoda69
@tivoli: Bajnai szakember. Az 1 eves minisztersege alatt fejlodesnek indult az orszag. orban mindezt tonkrette es az allamcsod szelere vitte az orszagot.
Mellekszereplokent mit tehetne Bajnai, o nem az mocskosszaju politikus, mint pl. dajcs, vagy szajer, vagy orban. O uriember, aki ha lehetoseget kapott volna rendbetette volna az orszagot a fideSSes szabadsagharc utan, amit a magyar emberekkel vivott.
tivoli
@Yoda69: ma, 14:36
Maradjunk annyiban, hogy közgazdász szakember.
Yoda69
@tivoli: Igen, es pont ilyenek kellenek az orszag iranyitasahoz, nem pedig botcsinalta ugyved bojtarok, akik raadasul soha nem praktizaltak.
tivoli
@Yoda69: Valóban olyanok kellenének. A köz hasznára.
Dr. Felipe
Akinek van esze az menekül innét gengszterisztánból, emberek, bankok, vállalkozások, mindenki.

Majd jönnek az ázsiai bankok és vállalkozások, ha jönnek ide félázsiába mert eddig nagyon nem mutatkoztak. A keleti lófasznyitás politikája eddig nulla.
Eddig csak az ellenség, az unió hordta ide a pénzt, ázsiából egy huncut fillér sem érkezett pedig szíjj-ártó már négyszer megkerülte a földet.

Bajnai elment Franciaországba mert volt esze hozzá hogy elhelyezkedjen a versenyszférában, ami a csuti gnómnak soha nem fog sikerülni. Ő a miniszerelnöki székből vagy a börtönbe fog kerülni vagy a pokolra fog jutni. Ez a két út van előtte.
Yoda69
@tivoli: Koszonom hogy ebben egyetertesz.
Manhattan
Abba biztos vagyok, hogy minden tőle telhetőt megtett. Becsülettel helyt állt.
világlátó
@Horizont: Egyetértek. Túl korán rántották bele a politikába. Pedig a terv nem ez volt. Nem volt még itt az ő ideje. Az Mszp. vezetése " megerőszakolta ," Mesterházi diktálni akart neki is, nem is szólva Gyurcsány Ferencről, akitől pedig rettegett.Minden baj forrásának az Mszp.-t tartom. Ahogy látom, az erozió végez vele. Nem baj. Majd jön egy másik, egy új, egy egészséges progresszió, ahogy ez már történni előfordult. Mert ugye azt nem gondolhatjuk komolyan hogy a mi népünk a szociál fasizmust óhajtja? Ahol az állam a munkaalapu társadalom teljesítményorientált világában majd kenyeret ad a teljesítőnek, vajas kenyeret a jobban, málkrémkonzervest a mégjobban teljesítőnek.
Ugye nem? Az persze igaz, aki nem dolgozik, ne is egyék ! No persze ehhez kell egy ember, kell egy munkaeszköz, kell a munka tárgya, no és kell egy cél, mégpedig az, hogy mit, mért, mikorra, kinek és mennyiért kell előteremteni, értéket alkotni.Az egyszerű és a bővített értékteremtő munka mára elfelejtődött. Újra kell fogalmazni. Bajnai úr visszatért a munka világába, mert ért valamihez. Most nehogy libázzon valaki!! Sokan vannak olyanok ott fenn, akiknek nem volt, ma sincs, holnap sem lesz hová visszatérni, mert bár igen törődöttek a már régóta politizáló politikusaink- ugye kis köpcös focihuszár - de ezeket a ráncokat nem a kohó forrósága, nem is a tűző nap a földeken és nem az esztergapad mellett szerezték.Bajnai egyszer és mindenkorra elment. Ki maradt? Már csak egy legény maradt. Hogy őt mikor és hogyan teszik hidegre, még nem tudjuk.De hogy sok gondja lesz még vele a jelenleg még nyeregben lévőnek, az biztos.Hogy velünk mi lesz? Ugyan hát érdekel ez valakit?
dzurinda
Érthető a döntése, neki van használható tudása, amivel megél, nem kell neki ez a cirkusz. Logikus, hogy nem áll bele még egyszer a Fidesz mocskolódásaiba. Köszönet a miniszterelnökségéért, 90 óta csak alatta és Bokros pénzügyminisztersége alatt volt normális gazdaságpolitika. Ebben a közegben viszont nehéz bármit is tenni, a Fidesz bedarálta az országot, kár, hogy sokan most még nem látják, hogy ez sehova sem vezet :(

Az emberek tudnának változtatni a dolgokon, de amíg ez a populizmus, aktuális bűnbak megkeresése az igény, valamint alapvető gazdasági ismeret nélkül, "nagy szavakra", szimpátia alapján voksolunk, itt nem lehet semmit sem csinálni :(
Desischado
Jó szakember, én is sajnálom, hogy kiszáll. De megtudom érteni. Nem való neki ez a hazug, durva világ.
mate03
@coyote3: Teljes mértékben egyet értek! Gordon remek szakember ezt már bizonyította! De nem politikus,mert képtelen a mocskolódásra!
nena
Fogadjunk itt mindenki csaj... :P
Bukta a szépfiúnak, ennyi, valószínűleg többet nem is ér, minek vágott bele ha nem bírja a strapát.
miazavalami
@nena: Monnyuk a fideszt rendesen befosatta!
szandokan
@miazavalami: @Horizont: Nem kell ezt túlragozni. Rájött, hogy semmi esélye arra, hogy még egyszer labdába rúghasson. Erre rá kellene jönnie Gyurcsánynak is majd. A hataloméhes, egymást nyíró, régi elemekből álló baloldalnak semmi esélye, ha igazán labdába akarnak rúgni 2018 - ig, akkor nagyon nagyot kell változtatni, mind felfogásban, mind a mostani felhozatalban. Talán az ilyen Kuncze, Lendvai, Szanyi, Fodor féléknek is visszavonulót kellene fújniuk.
Nil
A szavazóknak csak a hazug és álszent politikusok kellenek.
Libák ezért gágognak ha meglátják Bajnait - fogalmuk sincs mit tett az országért a népért - a libásokért.
Jól teszi hogy abbahagyja nem politikusnak való - a családját is figyelembe kell vennie.
Én sajnálom.
Lassan tényleg felesleges elmenni szavazni jól dolgozott a fidesz és bolond a nép
Vasárnapiiskolás
Akkor ért véget a pali,mikor 2010 kiugrott a bársonyszékből...
miazavalami
@szandokan: Bajnaival egy baj van. Túl tisztességes!
dzurinda
@szandokan: Ebből a hozzászólásodból árad az alkoholszag, már ne is haragudj, olyan színvonaltalan. Bajnai a politikán kívül is nagy pályafutást futott be, szerintem egyszerűen elege lett abból, amilyen ma a politikai közeg. Nekem nem tűnt úgy soha, hogy ő kétségbeesetten magához szeretné ragadni a hatalmat (ellenben Orbánnal, 2002 óta látszott rajta, hogy hatalmat akar, bármi áron).
Desischado
@Horizont: Csibém, de penge voltál! Ezt királyul megmondtad! És ráadásul, minden mondatod igaz!
szandokan
@dzurinda: Mindenki a hatalomért harcol, még Bajnai barátod is. Ha neked ez alkoholszagú, meg színvonaltalan, akkor nézd az RTL - t.
dzurinda
@szandokan: "Mindenki a hatalomért harcol, még Bajnai barátod is."

Ezt nála nem nagyon vettem észre, mármint azt, hogy mindenáron a hatalmat akarja. Egyébként nem a barátom, sőt, soha nem is szavaztam rá.

"Ha neked ez alkoholszagú, meg színvonaltalan, akkor nézd az RTL - t."

Az alkoholszagú talán kicsit túlzás volt, elnézést, de azt tartom, hogy a hozzászólásod légből kapott, minden tényt nélkülöző volt. A TV-ben pedig csak meccseket nézek, azt is egyre ritkábban :)
szandokan
@dzurinda: Tulajdonképpen én sem nézek már jó ideje jóformán tévét, mert annyira üresek a műsorok, hogy az valami elképesztő. Néha a híreket megnézem, a tenisz csatákat, egy jó foci meccset, de ennyi.
Yoda69
Javaslom megnezni minden magyar allampolgarnak az elabbi videot. Nagyon tanulsagos, hogyan rabolja el hazankat az orban-maffia:
www.atv.hu/videok/video-20140917-friderikusz-2014-09-16

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.