A Pénzügyi Ismeretterjesztő és Érdek-képviseleti Egyesület (PITEE) nyílt levelek írt Orbán Viktor miniszterelnöknek A szavak helyes használatának a helyreállítása címmel, a hétfői parlament expozé nyomán....

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Húzzák az időt, eszük ágában sincs rendezni a rossz szerződéseket.
A kormány rossz gazdaság politikájának köszönhető,hogy a forint elértéktelenedett,abból származó magasabb fizetési kötelezettséget fizesse a Fidesz kormány a bankoknak de azonnal,mert azt ígérték,hogy karácsonyra rendezik.
A Kormány azért mert a forint romlott,a bankok a jogtalan kamatemelés, kezelési költség Svájci frankban számolt részét levonva ,és utána a hitelfelvevő viselje a rá esőrészt, A tisztességtelenség árát fizesse mindenki aki hibázott,vagy rosszul politizál.
spawn
orbánék rablók. Egy egész országot (de az uniós pénzek révén egész Európát) rabolják ki folyamatosan. És ezt másokkal fizettetik meg!!!
Ezt a kétharmaddal, ami valójában egyötöd! teheti meg, mert kontroll nélkül mindent törvénybe foglalhat.
A rablást, a csalást, a hazugságot törvénybe foglalta. Ami azt jelenti, ha te teszel ellene valamit, bármit, te vagy a törvényszegő.

Mindenki csal, lop, hazudik, de orbánék olyan szinten űzik ezt, ami vérlázító!
Lássátok már, emberek. Mi van veletek!?
orbán (soha többé nem írom nagy kezdőbetűvel ezt a nevet!) mindenkit megvesz. A más pénzén. A mi pénzünket elveszi, és másokkal fizettet. Mi a rablás, ha nem ez?
Míg Az (Az - Stephen King után szabadon - egyenlő orbán), dagadtra hízik, gyerekek éheznek tömegesen. Ez bűn!!! Hogy meri egy ilyen senkiházi Istent a szájára venni, vagy még csak gondolni is rá? Ha másért nem is - de másért is fog -, ezért lakolnia kell a gazembernek!

Ami késik, nem múlik!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.