Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint törvényesen, széles családi összefogással sikerült megvásárolnia azt az ingatlant, amely miatt az elmúlt napokban támadások érték. Közölte: politikusként evidens, hogy támadásokkal is kénytelen szembesülni, de "nem voltam hajlandó, nem vagyok hajlandó és nem is leszek hajlandó szégyellni magamat azért, mert a szüleim sikeresek", azért, mert olyan gazdasági-üzleti teljesítményt értek el, amellyel még az unokáiknak is stabil anyagi hátteret tudnak biztosítani.

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: AlföldTV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tivoli
Szép dolog a családtól, hogy nem várja meg, hogy szerettük magas posztra jutva, állami pénzeket felhasználva jusson ingatlanhoz. Inkább önerőből, minden fillérjüket összekaparva, önfeláldozó módon biztosítják neki a beosztásához illő hátteret.
Most képzeljétek el. Ha külügyminiszterként megjelenik mondjuk AbuDzabiban, s ott megnézik honnan jött, még így is nevetség tárgy lesz, hátha még itthon putriban lakna.
Bizony, a látszat nagyon fontos!!!
coyote3
Szánalmas ez a magyarázkodás. Én jó ideje segítem az anyukámat, ez a péniszfej, meg még mindig rajta élősködik a hatszámjegyű fizetése mellett???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.