Orbán Viktor miniszterelnök felkereste Traian Basescu román államfőt péntek este Bukarestben – közölte Havasi Bertalan.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője hangsúlyozta, hogy Orbán Viktor magánlátogatást tett a román elnöknél. A bukaresti látogatás előtt Orbán Viktor Kolozsváron ünnepélyes keretek között felavatta a helyi Református Kollégium szeptemberben indított szakoktatásának otthont adó épületet.

Később Victor Ponta román kormányfő bírálta a romániai magánlátogatáson tartózkodó Orbán Viktor fogadása miatt Traian Basescut.

A Mediafax hírügynökség jelentése szerint Victor Ponta egy dél-romániai kampányrendezvény után szerencsétlennek nevezte, hogy Traian Basescu "baráti vacsorára" hívta Orbán Viktort, akit az Amerikai Egyesült Államok is bírált politikája miatt. Hozzátette, ő maga elnökként nem ült volna le "elvtársi vacsorára" Orbán Viktorral.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ponta Viktor beszólt pont a Viktornak ! :))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borda
Ugyan már,jó kifogás sose rossz! Orbáncka csak az aktuális tananyagért ment,hogy hogyan csinálta anno Nicolae Ceausescu. A témakör: Hogyan tarts fenn egy önkényuralmat?
Vasárnapiiskolás
@nyanya001: a cigány meg a bűnöző barátok! Meg vagyok lepve?!
libellle
@tivoli: Nem gondolom, hogy azt tennék a Románok. Mondj egy országot ahol orbánt szivesen látnák. Mert ugye ide sem jön senki csupán a kis diktátorocskák, igy természetesen orbánt sem hivja meg senki. Már bizonyára irtam másik témában. Sokan vannak különösen ebben az országban az USA ellen, ellenben amikor baj van mindenhol töllük várják a megoldást!!!
tivoli
Igazság szerint én Orbáviktornak még a hangját sem szeretem hallgatni, de amit itt összeszedtek marhaságokat róla, meg vele kapcsolatban, az egyenesen vérlázító. Itt mindenki jobban tud mindent, mint ami a tuti. Az Eu, Amerika, s ti is mind. Lassan már kezdem sajnálni szegény ürgét, hogy mindenki szembe megy vele, holott egyedül ő és brancsa az, aki úgy csinál, mintha akarna valamit csinálni. Szerintetek mi történne az országban, ha az un. ellenzék kerülne vezető pozícióba, amitől azok úgy tartanak mint ördög a tömjénfüsttől. Vigye csak el a balhét Orbánviktor meg a fideszesek. Valóban szégyen ami ezzel az országgal mostanában történik, de ebben Orbánviktor és mindenki más csak statisztaszerepet játszik. S ehhez a színjátékhoz vastagon hozzáteszitek a magatok kis egyéniségét, ami nem öregbíti kis hazánk megítélését a nagyvilágban.
aloe
@tivoli: az ellenzék hatalomra jutásától Tivoli elvtárs, 20 évig nem kell tartani. az összes többi csak sóder, és süket duma . ???Bokros Lajcsi???...szerinted eszénél van a mai baloldal ebben az országban???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.