A miniszterelnök törvénnyel kényszerítené a felnőtteket, hogy gondoskodjanak idős szüleikről. Tévhit, hogy akik támogatásra szorulnak, azok a nyugdíjasok. Éppen a mai felnőtteket, gyerekeket kéne segíteni, mert ők már nagyon kevés nyugdíjat kapnak majd az államtól. És ezzel sokan tisztában vannak. De nem sokan tesznek ellene, sem a saját, sem a gyerekük érdekében. Ha minden nap félretesz a gyerekének 100 forintot, az multimilliomos lehet nyugdíjas korára.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
@szandokan: De az állami cégek és a semmirevaló politikusaink számára megvalósítani a fényűző életvitelt egyszerű.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Jó rendben, segítem a szüleimet,mert már nyugdíjasok.A törvény tartalmazza azt is,hogy mekkora jövedelemből tegyem ezt!IUnuós átlag számítást követően, nettó értéken!
Feraj49
@kamazuka: Az EU-s biztosok havi 2,5 millió forintba kerülnek az országnak személyenként.Te,nem is értem miért nem kapod meg legalább felét ?Én már a negyedével is beérném. Ilyeneket is tudnék mondani. Vannak EU-s képviselők be sem mennek szavazni.El vannak a család kint taníthatja a
/Te pénzedből is /a gyerekeit.
kamazuka
Kb 5 millió honfitársammal egyetemben én is életművész vagyok!Ahogyan élünk hónapról hónapra az művészet!
Desischado
@szandokan: Téves lájkolás. Én is azt kérdezem, MIBŐL???
Desischado
Máris elkezdem a közmunka, minimál bérből és a 22 000-es segélyből! Normális ez???!!!
vukkocska
Csak kapkodom a fejem. Nemrégiben arról volt szó, hogy idős szülei eltartására kényszerítik a fiatalokat. Most meg a nyugdíjasok tartsák el a fiatalokat? Akkor ez úgy fog kinézni, hogy a fiatal ad az idősnek 100 forintot, az idős meg vissza adja a fiatalnak támogatásra? Ezek elmebetegek. S mikor fogják azt megmondani, hogy a sok-sok éves adó- és járulékbefizetésekből mit vállal fel az állam?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.