Kövér László szerint a Tavares-féle európai baloldal a Kádár-rendszer baloldali ellenzéke lett volna. A Tavares-jelentés kapcsán arról is beszélt, hogy ilyenkor Brüsszel Moszkvára emlékezteti, és meg kell fontolni az óvatos kihátrálást, ha ilyen irányba tart az EU.

Forrás: karpatinfo.net
Feltöltő: Bacskai
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Na mi van te debil, elment az a maradék józan eszed?! Ti ne akarjatok kihátrálni sehonnan, ti ne játsszatok az én és több százezer ember munkahelyével! Szerinted te elme háborodott a ruszkik majd finanszírozzák az országot? Nem!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szimba
Régóta látszik orbán politikájában, hogy valahogy le akarja rázni magáról az eu-t. Konkrétan kilépni nem mer, feszíti a húrt, arra játszv, hogy majd kib...k. Csak az a baj, hogy nem őt, hanem Mo.-t
joopapa
@human: Én éltem a cucilista időkben, amikor a ruszkik diktáltak, és nem akarom újra! Ahhoz hogy elmeneküljek innen, az már sajnos nem lehetséges! De megtenném szívesen, ha fiatalabb lennék és egészséges! Olvasva az ilyen kövér féle megmondó embereket, tehetetlen dühöt érzek, és legszívesebben pofán vágnám őket!
whatthefuck
Egyre nyilvánvalóbb hogy mit akarnak, Magyarországot a velük (nem az országgal, csak a párttal) szemben kritikus nyugatról leválasztani és az orosz politikai-gazdasági vonzáskörzethez csatolni. Ezek a gazemberek nem számolnak ennek következményeivel. Az uniós támogatások kiesése és a nyugati cégek kivonulása, nyugat gazdasági bojkottja, ami ezután várható, azonnal padlóra teszi a gazdaságot.
Ezt majd nyilván orosz "baráti" hitellel óhajtják pótolni, amivel azonnal elkötelezik és mégjobban eladósítják az országot. Továbbá a sok nyugaton dolgozó esetlegesen kitoloncolt magyar is csúnyán fog nézni, tetézve a nyomor által kiváltott fokozódó elégedetlenséget. Ekkor mi lesz a következő lépés köteles, behívni az orosz tankokat hogy hatalomban maradhassatok? Vigyázat, ezeknek semmi sem túl nagy ár a hatalom megtartásáért!
joopapa
@libellle: Egy ilyen senkiházi ne is vegye a szájára azt a szót hogy erkölcs, mert nincs róla fogalma mert fogalmatlan!
mekkelek
És erre ki adott nekik felhatalmazást???
whatthefuck
Nagyon remélem hogy tévedek és köteles csak szokásához híven vadakat beszél...
Tököm se akar megint orosz fennhatóság alatt belterjesen élni elzárva a fejlődéstől, tudástól, eszközöktől stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.