A Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke a Magyar Nemzetnek adott interjújában elismerte, hogy több kollégájával együtt azok között van, akiknek korlátozták beutazását az Egyesült Államokba.

Vida Ildikó beszélt arról is, hogy a beutazás korlátozásáról levélben értesítették, amelyben egy elnöki nyilatkozatra hivatkoztak, azt viszont nem érti, miért támadták őt és a hivatalt ok nélkül. Egyúttal bejelentette, hogy polgári és büntetőeljárásokat kezdeményez a hivatalt illetve a személyét ért rágalmak miatt.

Az interjúban hozzátette, hogy rendszeresen folynak ellenőrzések olyan csoportok ellen, amelyek szerinte könnyedén kapcsolatot teremtenek az amerikai nagykövetséggel.

"Tudom, hogy szerencsésebb lett volna hamarabb kiállnom a nyilvánosság elé, de ez az aljas támadás annyira megrendített, hogy napokig fel sem tudtam fogni, hogy mi történik velem" – mondta, arra azonban nem gondolt, hogy lemondjon, mivel azzal beismerte volna a vádakat.

161 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@verőce21: Mindenki munkájáért az felel, aki kinevezte, vagy alkalmazta. Az összes NAV alkalmazottért felel Vida Ildikó, ő érte, meg, aki kinevezte!
Ez ilyen egyszerű.

Ha nem vette észre, hogy mi történik az általa felügyelt hivatalban, az a baj, ha észre vette, de nem intézkedett, az a baj. Ezért mondják, hogy fejétől büdösödik a hal!
torok sultan
@soljanka: Nyugodj meg,nem sokára ott fogod magad érezni.!
verőce21
@bencemacska: (15:23) Ami azt illeti, a Te rosszindulatodtól is bűzlik ez a blog! :)
bencemacska
@verőce21: Na, mesélj, mivel bántottalak?
verőce21
@bencemacska: (22:45) Nem engem bántottál, ne mentegetőzz előre. De pl. mi az, hogy : "Gondolod, hogy az ítélet után hazajöhetnének?!"
bencemacska
@verőce21: Én először, ezt kimondottan politikai ügynek tekintetten. Ezért úgy vettem, hogy, na mi van ha nem mehetnek Amerikába, menjenek máshová kirándulni, vagy nyaralni!

Aztán mára felvilágosítottak jogtudó emberek, hogy kemény büntetőjogi kategória, amibe ezek beletenyereltek. Hogy mi azt nem mondták meg, de elhittem, hogy nem olyan sima, mint én eredetileg gondoltam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.