Koszorús László példátlan módon visszaküldte a diplomáját a főiskolájának. A Fidesz egykori titánja a parlamentből kiszorult, jelenleg helyettes államtitkárként folytatta karrierjét a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban – írja a Blikk.

„Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a PT E/BL oklevelemet, az intézményükben a szakmai mentorommal – dr. Kis Attila korábbi tanszékvezető főiskolai tanár – történt méltatlan szakmai és emberi eljárások miatt ezúton visszaküldöm, és a jövőben azt használni nem kívánom" – írta a Blikk birtokába jutott kísérőlevelében Koszorús az intézménynek.

A fogyasztóvédelmi szakirányú diploma visszaküldése után Orbán Viktor éppen fogyasztóvédelmi helyettes államtitkárnak nevezte ki.

Az Eszterházy Károly Főiskola vezetését meglepte a dolog. Mint azt a lapnak elmondták: "Kiss Attila áthelyezését a Nemzeti Agrárkutatási Központ kezdeményezte. A személyes egyeztetés után a rektor hozzájárult, hogy közös megegyezés után a kutatóközpontban folytassa munkásságát".

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
Nem árt egy kis balhé, hogy felhívja magára a figyelmet. Amit éppen nem értek. Végzettségének- diplomájának megfelelő állást kapott, gondolom tisztességes fizetéssel. Sokan dolgozunk diplomával nem a megfelelő munkakörben és pofátlanul alacsony munkabérért, és nem hisztizünk. Mert akkor repülünk. Nem áll mögöttünk senki pártfogó.
Nil
Ha nincs diploma (lehet hogy nem ő írta?) Akkor hogy lehet munkahelye?
ezzel az erővel én is lehetnék államtitkár
kukac50
A pénzt vissza kapta? Amennyiért vásárolta?
Yoda69
Akkor most hogy toltheti be a poziciot diploma nelkul?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.