Az utóbbi pár órában tucatnyi helyen láttam megosztva az „Orbán Viktor üzenete a fiataloknak 2007-ből” című Youtube-felvételt. Hadd mutassak egy másik videót is!

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Így kell bemutatni egy skizofrén, önmagának rendszeresen ellentmondó, ezért hiteltelen kormányfőt !
Okos anyag, érdemes megnézni !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Így kell bemutatni egy skizofrén, önmagának rendszeresen ellentmondó, ezért hiteltelen kormányfőt !
Okos anyag, érdemes megnézni !
perfekt
"Emberek,ne azt nézzétek mit mondok,hanem,hogy mit teszek.!" Itt a fagyi, visszanyalt!
bencemacska
Nagyon örülök, hogy valaki megőrizte ezt a beszédet. Én sajnos nem voltam ilyen előrelátó.
Akinek van még hasonló, hozza nyilvánosságra, mielőtt letiltanak bennünket!
Amit lehet, menteni!
tivoli
A nagypolitika napról napra változik, s ezzel lépést kell tartani. Ettől izgalmas, hogy sose tudod, milyen napra ébredsz.
Aki lemarad csak egy héttel - nem 25 évvel ezelőtti szinten -, az végérvényesen leírhatja magát. Lásd MSZP.
spu00
@Toby: Mi lenne, ha többször meghallgatná, s próbálná értelmezni ?
Az, hogy nem akar Szovjetuniót, kommunizmust, s orosz katonákat az országban, s az ezzel járó negatív dolgokat, az nem mond ellent a jelenlegi tevékenységével, gondolkodásával. Ezzel az erővel haragudhatnánk az egész Kelet-Európára, ott is kommunista uralom volt, volt ahol rosszabb, mint nálunk.
Ha ennyire oda van miért használ orosz gázt, olajat? Mutassa meg, hogy Ön olyan karakán ember, aki ezt elutasítja.Ön leköpi azt az embert aki behozza, de melegedik, s főz, utazik ennek eredményein? Ön egy sajnálatos ember. Önnek az aszfalt alatt kellene biciklizni ilyen vélemények után.
Szimba
@spu00: "...nem mond ellent a jelenlegi tevékenységével, gondolkodásával" - tényleg? 'Orbán Viktor tegnapi moszkvai látogatásán olyanokat talált mondani, mint hogy Magyarországnak „elementáris érdeke" a „hatalmas Oroszországgal" való „jó és szoros" viszony, illetve az orosz „nagyszerű szakmai felkészültséget" ajnározta, az orosz technológiát pedig „világszínvonalúnak" nevezte. Nem túl nehéz észrevenni, hogy a magyar miniszterelnök rendkívüli módon igyekezett túllépni a szokásos diplomáciai udvariasságon, hogy teljesen egyértelművé tegye: ő bizony nagyon meg akarja mutatni, mennyire jóban is akar lenni Putyin elnökkel."velemenyvezer.blog.hu/2013/02/01/putyin_uj_kiscicaja_orban_vikt
Nem haragszik/szunk egész Kelet-Európára, sőt Azerbajdzsán mintaállam, ahol diktatúra van, méghozzá egy fasiszta diktatúra, börtönökkel, koncentrációs táborokkal, semmiféle sajtószabadság, gyülekezési szabadság és semmiféle demokrácia nincs.
"miért használ orosz gázt, olajat? Mutassa meg, hogy Ön olyan karakán ember, aki ezt elutasítja.Ön leköpi azt az embert aki behozza, de melegedik, s főz" Orbán előtt ki a fene hozta be? Orbán előtt ön fagyoskodott és nem tudott főzni?
"Önnek az aszfalt alatt kellene biciklizni " érdekes, de értelmetlen. Ön meg csak biciklizzen, ahol tud, ilyen vélemény után csak szobabiciklin.
varrólány
@tivoli: 20:29 És eljön az olyan idő amikor örülsz hogy még felébredsz és fel tudsz kelni! Ez persze nem függ politikától!
De ami nagy igazság :
"Az emberiség több tízezer évig tanulta hogyan kell vitatkozni és harcolni az ellenféllel ám jóformán semmi időt nem szánt a figyelem és együttérzés gyakorlására."
tivoli
@varrólány: ma, 08:03
A politika nem együttérzésről szól, az a civil embereknek való. Sajnos nekik sem megy.
magyarbakancs
Ez maga a borzalom és még vannak akik ez a hülye dumát beveszik Orbántól.
Sok pszichiáteri ágyra lesz szükség.
Lehet ,hogy tudják pont ezért nem nyitják meg újra az Országos Pszichiáteri Intézetet?
varrólány
@tivoli: Aki hatalmat akar az érzéketlen , másképp nem jutna előrébb
Sok embernek hamarabb van okos telefonja mint együttérzése , és hát olyanok is a kapcsolatai, akkor ő se kap megértést.

A bűvészek mondják a" kezemet figyeljék mert csalok ", Orbán meg elmondhatja a számat figyeljék mert hazudok!
tivoli
@varrólány: ma, 11:02
Ha az ember vinni akarja valamire, nem lehet mindenkivel előzékeny, mert félrelökdösik.

A hazugság érdekes dolog, sokszor értékesebb mint az igazság. Egy ügyes hazugság ezerszer többet ér mint a nyers igazság.
varrólány
@tivoli: Ez igaz , de mindenkinél más a határ és persze attól függ ki mennyire tud gátlástalan lenni. A saját felépített váramban lehetek úrnő , akkor már valamit elértem.(már úgy képletesen) De ehhez másokat kellene lenyomnom, erre viszont nem lennék képes.

Ez a hazugság, igazság azért feladta a leckét! :-)) Helyzettől függ , kinek mikor miért mit lehet mondani..A politikában én úgy látom csak hazugsággal lehet érvényesülni.
dr. prédikátor
@spu00: Hé haver !!! itt maradt a gyógyszered,beveszed vagy beadjam???,
tivoli
@varrólány: ma, 12:04
Nem feltétlenül kell lenyomni mindenkit, csak az akadékoskodókat. Lojálisokkal lehet építeni jó várat. :-))
A politika maga a lavírozás az igazság és nem annyira igazság között. Mert valóban úgy van, ahogy írod: " Helyzettől függ , kinek mikor miért mit lehet mondani.."
Toby
@spu00: Röviden: - mentegetheted a patkányt, aki úgy váltogatja az eszméit, mint Szaros Viktor a nikotincsíkos alsógatyáit, az egy nagy nulla ! Hetente ellentmond önmagának, legalább a hazugságokat tudná rendszerbe szedni, de még azt sem. Ahogyan fúj a szél, Orbán skizofrén úgy beszél! Így lesz egy elkötelezett liberálisból "jobboldali" hazugság gyár.
Nem is érdemes tovább részletezni, mindenki mindent megtalál a neten erre nézve!

Egész Kelet-Európa nem hazudott a pofánkba, egész Kelet-Európában nem volt KISZ-titkárok és volt Mszmp-s "keresztény(?) demokraták" másznak bele az emberek mindennapjaiba, magánéletébe, Európában egyedül Magyarország az,
ahol az elmúlt rendszer haszonélvezői és politikai vezérei vannak ismét hatalmon, tervgazdálkodás színvonalán avarkoznak be a piaci folyamatokba, ismét trendi az államosítás és a csókosok gazdasági kiemelése.

Figyelj jól, talán még olvashatod valamelyik cikkben, ha nem titkosítják 80 évre:
Az egyik Interspár vezetői székét kizárólag csak úgy kaphatta meg az egyébként szakmailag is kiváló esélyes, ha X politikai vezér, borzalmasan ostoba gyermekét ez az Interspár hajlandó volt alkalmazottai közé felvenni, de mert valóban nagyon hülye a gyermek, ezért egész nap csak polcok pakolgatását merték rábízni, holott pénztárosnak vették fel - papíron!
Pedig az Interspár ( még ! ) nem magyar tulajdonú cég, de máris belenyúltak a gengszterek!
Szóval dehogy van korrupció, hogy a francba lenne ! És persze természetesen meg lehet sértődni a jenki kritikákon és kitiltásokon!

Ami az orosz gáz és olaj felhasználását illeti, illetőleg azzal való példálózást...hát azért valamivel többre tartottalak, de tévedtem. A demagóg mesét ifjabb koromban sem kultiváltam!
Konkréta válasz: - add vissza a nyugati kocsidat, mert most az Unió éppen nem a barátunk ! Egészen frankó Zaporozsecek vannak a jutubon is !
bakegya
"Berluszkóni rosszabbik változata..."-ez a sjnos magyar anyanyelvű polip-elnézést a polipoktól...
mate03
@magyarbakancs: Semmi nem történt! Csak egy hazug ember, pálfordulása! Őszintén! Mást vártatok?
magyarbakancs
@mate03: Nem várok mást Orbántól.
A hatalom meg szerzése és minden áron megtartása sok meghasonlást és sok át értékelés fog még történni..
spu00
@Toby: Látszik, hogy komcsi emlőkön nevelkedett, mert azok tudnak így , ilyen módon írni/beszélni,ahol az erkölcs, a tartalom érdektelen, vádaskodásuk igazság tartalma a tényekig tartanak csak ki.Ha ennyire karakán , miért nem írja/mondja ki a Fideszes nevét? mert kiderül, hogy nincs is fia, vagy miért nem? Nem értem, hogy mi ez Önöknél, nem tudnak egy értelmes programot deklaráló pártot, embert mondani, de ami most van az nem jó, korrupt, törvénytelen stb. Aki eladta, tönkre tette az országot, az Önöknek megfelelő.Ha így igaz, kénytelenek elviselni a többség akaratát, s az általuk választott vezetőt, vezetőket. Az, hogy kimegy pár ezer drogos,alkohol mámoros fiatal, s a cirkuszt nézni mindig kész néző, az még nem ellenzék, s főleg nem programot adó lehetőségek tárháza.
De nem válaszolt, mivel fűt, főz, közlekedik? Ne féljen a választól, más is azt használja, s örül neki.
spu00
@Toby: De nem árt értelmezni, mert ez soknak probléma.
torok sultan
Ajjaj! Nyakába borult a saját hülyesége.
Gyanús volt már nekem 89-ben is,nem tudom megszámolni hány köpönyege van.
Baromarcu törpe,de lassan hurok lesz a nyakukon ha így folytatják.
Mint fiatalok elsöpörték a "cucit",és most a fiatalok elsöprik a fütyiszt.! Remélem.
Toby
@spu00: ma, 15:38

A komcsi emlőid ott ülnek a parlamentben kiskomám, úgy hívják, hogy Fidesz és kereszténymiaf@szom csürhe !

Te vak vagy, vagy csak pusztán hülye ?

Én nem voltam Kisz-titkár, mint az orbánod, dajcsod, varga mihályod, de Mszmp tag sem voltam, mint pintér, hoffman, harrach , mondhatjuk nyugodtan, hogy kétszínű patkányok!

Ezt próbáld megemészteni, minél többet megszólalsz, annál biztosabb, hogy rendkívüli ismerethiányokkal küzdesz, vagy csak amnéziás vagy a pártszimpátiádól !

Mi neked az "értelmes program" - nyalogány ?
Azok, melyeket a jenkik is kifogásoltak, vagy azok is, melyeket Brüsszel hetente kifogásol, Strasbourg meg megfejeli ?

Hol van a rezsi-rizsa- nyalogány ? Vitte volna a netadó, de nem kell aggódnia senkinek, orbán gengszter nem az a fajta, aki nyomás nélkül beismeri, hogy egy balfasz, de ezt csak nemzetizéssel képes leplezni ideig-óráig!

Mit szólsz a haveri osztogatásokhoz, miközben a neten is fellelhető írások zöme a csóróságról szól?
Egy faszok vagytok, de csak addig, míg vastagon meg nem érint benneteket az elmebeteg orbánizmus görcsös "gazdaságpolitikája" vagy erre már nem terjed ki a hobbi szintű gazdasági elemzésed ?

Amúgy ma a Jobbik rendesen beolvasott a parlamenti devizás patkányoknak, Répásy szopkovics csak a fejét csóválta.

A Jobbik már most többet ér, mint 50 ezer Fidesz, ezt kell racionálisan megállapítanom, azonban nem vagyok Jobbik hívő (sem! )

Imá-dom, amikor sötét agyak, hangzatos hatáskeltő mondtokkal próbálnak szerepelni, mint ez: "De nem válaszolt, mivel fűt, főz, közlekedik? Ne féljen a választól, más is azt használja, s örül neki. "

Amíg gengszterék nem voltak hatalmon, szerinted mivel fűtöttem jóskapista ? És mivel közlekedtem - vakegér ?

Elértél arra a pontra, ha nem muszáj, akkor ne szerepelj, ezeket az "érveket" a pszichiátrián sem fogadják el, nagyon gyengék és ósdi, dohos dogmaszagúak ! nektek csak erre fussa'.
spu00
Ha valaki ilyen primitíven nyilatkozik, azt már nem lehet minősíteni, arra csak azt lehet mondani, hogy annyira megfizették, mely szerint az alul múlhatatlan nála már a végtelennel sem lehet kifejezni. Látják, itt a magyarázat a 2/3-ra.
Toby
@spu00: A "mértéken aluli" szellemi képességed a 2/3 - faszikám ! És ne úrizálj, parasztnak nem való a cicomás evőeszköz !
Toby
@Horizont: Kösz, gondolom szőke is, két melle között orbán tetoválás, a harmadik melle meg a hátán !
spu00
@Toby: @Horizont: Önöknél ez a szellemi csúcs? Nincs klausztrofóbiájuk? Vagy azt kannásból kezelik? érdekes, hogy csak ezen baloldalinak csúfolt embereknél tapasztalható a magyar nyelv ilyen irányú megcsúfolása, amit Önök használnak. Remélem, nem a szüleiktől tanulták? Ők azért jobbat érdemelnének.
volvós
@Toby: november 21., 16:11

Gratula, a kellemes oktató jellegü hsz-nak, bár
azt hiszem a cimzett annyira aluliskolázott, primitiv
bunkó, hogy kár a betükért...én már régóta figyelmen
kivül hagyom az ilyen ( 00) jelü " toiletteket "...:)))
555 " tetszik " :-)))))
human
Meg akarta nyerni a 2010-es választást, ezért ezt kellett mondania. Aztán nyert és a megfelelő törvényi előkészítés után szétosztotta a földeket a haveroknak, ugyanis, ha a saját pénzükről van szó, akkor tudnak előre gondolkodni:
2500 milliárd forint jön az EU-tól a mezőgazdaságba
propeller.hu/itthon/3025783-mintegy-2500-milliard-forint-jon#v1212158
kkalman
Megnézve a videókat, ismét csak az derült ki, hogy országunkat egy két színű gazember vezeti, egy sajátos matematika által megszerzett 2/3-al.
mate03
@spu00: Téged nem sajnállak! Csak a szüleidet! Biztos vagyok benne,hogy szégyellik hogy egy ilyen szerencsétlen,gyermeknek adtak életet! Elvtársi üdvözlettel.
Hellcat
Ez a cikk most lejáratni akarta a qrbánt vagy kimosni a szarból? Mert ha a második akkor szerintem nem sikerült :D
Toby
@Horizont: Hagyd, egy kielégületlen bugris, a saját csordája sem segít rajta, ezért jár az oldalra, hátha valaki, valamivel, valahogyan, valahol...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.