Magyarország minél előbb szeretné lezárni az amerikai-magyar politikai kapcsolatokat terhelő nyitott kérdéseket - mondta Szijjártó Péter vasárnap este az ATV Szabad szemmel című műsorában. A külgazdasági- és külügyminiszter utalt arra, hogy Polt Péter legfőbb ügyész jogsegély-kérelme adhat választ arra, hogy mi baja az USA-nak az érintett magánszemélyekkel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Végigszenvedtem az ATV Szabad szemmel müsorában Petike vergödését !
Bement az oroszlánbarlangba, Mészáros Antónia profi módon megalázta !!
Egy elöre betanult szöveget próbált beadni, de a Hölgy nem hagyta !!
Hát hogy nem diplomáciai szakember, az már látszik !!!
Érdemes - aki nem látta - az ATV archivban megnézni !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Először az MTA nyelvészétől kérjetek magyarázatot a "mutyik-sorozat" és a "korrupció" szavak értelmezésére !
Persze, majd Polt Cseppet Sem Elfogult Semmilyen Balhét Nem Látok Péter fogja tisztázni azt, ami mindenki számára világos és érthető, csak neki nem !
Szimba
"Sziklaszilárd és határozott álláspontom, hogy ha valaki más korrupcióval vádol meg, akkor mellé kell tenni a konkrétumokat" - fogalmazott Szijjártó Péter a kitiltási üggyel összefüggésben, majd hozzátette: "ha ezekkel a konkrétumokkal rendelkeznénk, akkor senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy a magyar kormány kivizsgálná ezeket a kérdéseket".
Petike, még mindig itt tartasz, miközben:"Az amerikai nagykövetség a minisztériumban átadott angol nyelvű dokumentumban emlékeztetett, hogy 2012 februárja óta a nagykövetség rendszeresen konzultál a magyar kormánnyal a korrupciós aggodalmaikról. A dokumentumban ezt követően 2013 októberétől 2014 októberéig időrendben felsorolnak több találkozót, amelyeken a korrupció kérdéséről egyeztettek. A NAV-val folytatott konzultációk témái között szerepeltek a mezőgazdasági áfacsalásokkal és a trafikrendszer átalakításával kapcsolatos aggályok, továbbá az is, hogy két amerikai agrárvállalat azt állította: évente több tízmillió dollárt veszítenek az áfacsalások miatt."
És ha még mindig itt tartasz, bizony van kétségünk afelől, hogy a magyar kormány kivizsgálná ezeket a kérdéseket".
volvós
Végigszenvedtem az ATV Szabad szemmel müsorában Petike vergödését !
Bement az oroszlánbarlangba, Mészáros Antónia profi módon megalázta !!
Egy elöre betanult szöveget próbált beadni, de a Hölgy nem hagyta !!
Hát hogy nem diplomáciai szakember, az már látszik !!!
Érdemes - aki nem látta - az ATV archivban megnézni !!!
volvós
Lelki szemeim elött :
Polt Péter:
- Csiga-biga gyere ki
ég a házad idekint ...
kapsz tejet , vajat
holnapra is marad !

Marad ???:-)))))
Toby
@Szimba: Hát persze, Illiberália-Gengszterállamban úgy működik a bizonyítás, hogy a sértett alaposan szedje össze a bizonyítékait, ki ne maradjon semmi, majd sétáljon be a megvásárolt ügyészségre, adja elő panaszát és terjesze elő a bizonyítékokat, majd hallgassa is ki a gyanúsítható személyeket, tartson házkutatásokat, foganatosítson lefoglalásokat, indítványozzon zár alá vételeleket, tartson szembesítéseket és készítse el a vádjavaslatot, majd írja is meg a vádiratot !
És Polt Felakadt Szemöldökű Péter, csak ezek után tenné megfontolás tárgyává, hogy rendeljen-e el nyomozást, vagy esetleg már feljelentés-kiegésztés keretében is megtagadhatná azt !
Egyenesen sértő, hogy mennyire hülyének nézik a "magyar embereket" ( ezt is hogy elfelejtették...) de főleg a tapasztalt amerikaiakat !
Szimba
@Toby: Most sértő, hogy hülyének nézik a magyar embereket, de az oktatási tervüket tekintve, annyira elhülyíteni akarják az új felnövekvő generációt, hogy már fel se tűnjön nekik. Cél: Maradj buta, szolga, napszámos, közmunkás. Csak a fidesz! És a gyerekeik tanuljanak, magániskolákba, de inkább külföldön. Nem oroszországban, vagy azerbajdzsánban persze. Csakis a hanyatló nyugati országokban.
Toby
@Szimba: Gengszterisztánban - elmebeteg elképzelésük szerint - lenne egy mindenki felett álló, gyevi bíró védettségű vezető réteg - naná, hogy csókos bogarakból - meg lenne a húgyért szarért rabszolga munkát robotoló közmunkás hatalmas tömeg, hogy luxusban tartsa el a vágásérett disznókat, továbbá a hatalmukat biztosító pandúr kaszt és persze lenne a közmunkások utánpótlását biztosító csoport, iparitanulókból, politikai okokból állásvesztettekből, még beszélni tudó ellenzékiekből, szakmunkásokból és betanított munkásokból, akik még csak közelébe sem mehetnének a főiskoláknak, egyetemeknek !

Olvass Észak-Korea belviszonyairól, hát ez pontosan az, amit a gengszterek elképzelnek a maguk javára !
És ez abszolút nem vicc vagy túlméretezett jellemzése a gengszter-rendszernek!

( Blaine Harden- Szin-Dongjok: "Menekülés a 14-es táborból" alcíme: Észak-Koreából a szabadságba. )

Pontosan. betűről-betűre erről szól !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.