Devizahitele volt, ezért hagyta ott a rendőrséget H. György, aki múlt hét szombaton felgyújtotta magát a Tevei utcai rendőrpalota előtt – írta a Blikk.

Polgári foglalkozást szeretett volna magának, ahol többet kereshet volna, azt remélve, hogy így feleségét is visszahódíthatja, akitől egy ideje külön élt és abban is reménykedett, hogy így a hitelét is könnyebben fizetheti majd.

A férfi benzint töltött két energiaitalos palackba, leöntötte magát, majd meggyújtotta ruháját, és berohant az épületbe, ahol aznap éppen ott volt felesége, H. Györgyné is. A férfi sporttáskájában megtalálták a két búcsúlevelet. Azt egyelőre nem tudni, kinek címezte őket. A férfinak a feleségén kívül egy felnőttkorú lánya jelentette a családot – írja a Blikk.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
@szandokan: 12:09 Ők már valószínűleg megszokták az életüket , a hajléktalanok de egész más szinte egyik napról a másikra kilátástalan helyzetbe kerülni.
De ennél az esetnél , ahogy írják( hát de ki tudja) a feleségét szerette volna visszahódítani de ha pénzzel lehet csak egy nőt visszakapni az már baj ,
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemjoezigy
Nagyon sajnálom, és sajnálom, hogy ezt a kiutat választotta.
Nagyon sokat gyötrődhetett, amíg ezt eldöntötte. Megvalósítani se lehetett könnyű. Ezt csak az tudja, aki már megtette, vagy 'csak' elgondolkodott rajta. Sajnos nagyon sokan vetettek véget az életüknek elkeseredésükben, még ha nem is ilyen látványosan.
Ez is egy kormányzati eredmény. ("nem hagyunk embereket az út szélén" akkor ez mi?)
Pl a szerbek látványosan gyorsabb és jobb megoldást találtak a deviza 'kölcsön' problémára. (más szomszédos országok is gyorsabbak voltak)

Ide tartozik a (családok) kilakoltatásának folytatása, még a tél előtt. Ezek mind okai lehetnek ilyen és hasonló tragédiáknak.
Hajrá milliárdos fideszkdnp döntéshozók, hajrá gazdagok!
dömdödöm
Meg kéne fizetni rendesen a munkát ,amíg a zorbán és társai a jövőt építi közben a jelent mérgezi meg de alaposan . :-((((=(((((((((
Linna
Eddig is sok volt, és ezután is bőven lesz még öngyilkos az embertelen ötletek, kitalációk, őrült intézkedések miatt, amik emberek tömegének teszik kilátástalanná az életet.
(Nem csak úgy mondom, tapasztalatból tudom!)
KERKA
Semmit nem oldott meg, őrült cselekedet volt. A devizahitelt, most majd az asszony fizetheti vissza. Olvasatomban nincsenek elválva, csak külön éltek. Ez a banknak nem számít, az adósságot akkor is behajtja.
szandokan
@nemjoezigy: Elég sokan lesznek öngyilkosok olyanok is, akiknek nincsenek anyagi gondjaik, sajnos már tizenéves korban is. Van egy barátom, akinek a 15 éves kislánya is hasonlókra készült első szerelmi bánatában, de szerencsére időben észre lettek véve a jelek rajta. Mondanom sem kell, mindene megvan. Persze könnyebb mindezt ráfogni a devizahitelre, és amint itt is olvashattuk, a felesége elvesztése volt a legfőbb gondja.
szandokan
@Linna: Aki öngyilkos lesz, annak komoly gondjai vannak az agyában eleve. Vajon a sok hajléktalan miért ragaszkodik annyira az élethez, ha már a kilátástalanságról beszélünk?
Yoda69
Ez mar hanyadik halaeset a fidesz rovasan?
szandokan
@Yoda69: Hát persze, minden öngyilkosság mögött a Fidesz áll.
varrólány
@szandokan: 12:09 Ők már valószínűleg megszokták az életüket , a hajléktalanok de egész más szinte egyik napról a másikra kilátástalan helyzetbe kerülni.
De ennél az esetnél , ahogy írják( hát de ki tudja) a feleségét szerette volna visszahódítani de ha pénzzel lehet csak egy nőt visszakapni az már baj ,
szandokan
@varrólány: Igen, amikor hirtelen fog egy ember padlót, akkor valószínűleg kétségbe esik, de ebből fel is lehet állni, nem csak öngyilkosságot elkövetni. Az öngyilkosság a gyenge emberek sajátja. Talán abban az esetben tartom érthetőnek, ha valaki gyógyíthatatlan beteg, szörnyű fájdalmakkal, és inkább meghalna már, mert valószínűleg könnyebb lenne utána. Ennél az estnél meg azért csak van egy nő is a képben, de ki tudja, vajon érdemes eldobni egy életet érte? Persze ki tudja, ha nagy a szerelem, meg ott egy szép család, és az egyik fél egyszer csak huss, hát nem tudom. Mindenesetre az embernek olyankor a gyerekeit kell nézni elsősorban.
varrólány
@szandokan: Van amikor már minden kilátástalan , és az a legnehezebb a padlóról felkelni van olyan holtpont , és azon kell túl lendülni de azt hiszem ez a legnehezebb időszak. Sokan itt adják fel .
Yoda69
@szandokan: Ha nem is mind, de a deviza hitel miattiak mogott biztos. A fidesz inditotta be a devizahitelezest, es miattuk emelkedtek a kamatok az egbe (elcseszett gazdasagpolitika, 310-es Euro stb). Aztan meg 5 eve hitegetik a hiteleseket mindenfele mentessel, de eddig csak fideszes ganeturokat mentettek ki (kosa, rogan szargyarto, orbanc es tarsaik) a zemberek tobbsege, meg miattuk sziv. Ez a nagy bankelszamoltatas is csak addig volt tema, meg le nem zajlott a 3. valasztas. Most lathatod, visszakozik a fidesz, tehet ebbol a mentesbol sem lesz semmi.
Akkor ne csodalkozz hogy tucatjaval olik magukat az emberek.
tivoli
Az öngyilkosok általában beszűkült tudatállapotban követik el az ilyen szörnyű és látványos tettüket. Lelkiismeret furdalás keltése a céljuk.
szandokan
@Yoda69: Gondolom, nem sokat jársz a Fidesz oldalán, mert akkor mást írtál volna. Igaz, te úgysem hiszel nekik...
Yoda69
@szandokan: Hinni? Ezeknek? Viccelsz?
Akkor is hazudnak, ha kerdeznek.
csa-csa
@KERKA: így igaz! ráadásul az asszonynak egy keresetből esélye sincs visszafizetni! tulajdonképpen (akárhogy sajnálom is) jól kib.. vele a férje! és a bankokat tényleg nem érdekli hogy fizeted vagy nem, de akkor Neked annyi.!
KERKA
@csa-csa: ez is érthetetlen a számomra: "deviza hitele volt, ezért hagyta ott a rendőrséget" ,.
Ha egyszer valakinek tartozása van kell a biztos munkahely, a biztos kereset ahhoz, hogy törleszteni tudjon.
Éppen akkor gyújtotta fel magát, amikor az asszony éppen ott volt. Mi ez, ha nem szinpadias -teátrális cselekedet, ezzel akarta az asszony lelkiismeretét számon kérni.

Sajnálom ezt az embert, de megérteni nem tudom. Abszolút értelmetlen volt amit csinált. Benne hagyta az asszonyt és a lányát a legnagyobb bajban. Ez a megoldás?
pbalage
@szandokan: én speciel keverem a ludasmatyi.hu és a fidesz.hu oldalt. Fogalmam sincs, melyik szolgáltat hitelesebb információt.
Ezen kívül rá szoktam még pillantani a dörmögődömötör.hu -ra is, de az se nagyon frissül.
szandokan
@pbalage: Nem csodálkozom, a háromból kettő vetekszik a képességeiddel:-))
pbalage
@szandokan: fogadjunk, hogy előtte megnézted mindegyik linket! :))
1magyar
Buta öngyilkos ember volt! Nem saját magát kellett volna!
kkalman
Részvétem az elhunyt családjának!
Ezt a mondatot hiányolom az eddigi hozzászólásokból.
Sajnálom ezt az embert. Nem tudni mi áll a búcsúlevelében, de az biztos, nem a legjobb megoldást választotta.
szandokan
@pbalage: Azzal indítottam, de ez a hülye google a Ludas Matyinál a NOL- t adta ki, a dörmögőnél meg állandóan az ATV - t. Nem értem, mi lehet a szolgáltatónál...
pbalage
@szandokan: na ilyen hülyeséget ne is próbálj beadni, a dörmögő dömötör tuti, hogy működik.
www.dormogodomotor.hu/
Meine Ehre heisst Treue
@Yoda69: A fidesznek ehhez semmi köze: felnőtt, cselekvőképes emberek saját magukkal ki@asztak. Mindössze ennyi a történet.
Yoda69
A forint bedontesehez sincs koze?
kosa, szargyarto eszement szovegelese allamcsodrol? Vagy mar elfelejtetted?
szandokan
@pbalage: Ja, tényleg működik, csak hasonló szellemi szinten van, mint az ATV...Azaz nem, a dörmögő jobb.
spibal
Nincs köze a fidesznek a devizahitelhez? A rohadt törvényeikkel előre kigondoltan, aljas módon, komoly haszonszerzés érdekében belenyúltak és belenyúlnak, úgy a szerződésembe, hogy nekem súlyos anyagi károkat okoznak. Majd a törvény elfogadásának másnapján közlik, hogy történelmi jelentőségű a bankok "elszámoltatása." Eddig bíztam a fideszben, de amit orbán művel azt nem lehet máshogy nevezni, mint népirtás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.