Hoffmann Rózsa az ATV Szabad szemmel című műsorának vendége volt. A KDNP-s képviselő elmondta, hogy ugyan nem ismeri pontosan a javaslatot, de el tudna képzelni valamilyen rendszeres vizsgálatot, mint ahogy van mondjuk fogorvosi szűrés is.

A drogot súlyos társadalmi problémának nevezte, az pedig, hogy a politikusoknak és újságíróknak is kötelező lenne a teszt azért lehet, mert nekik példát kell mutatniuk.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
És a buszvezetőknek, orvosoknak, tűzoltóknak nem kell példát mutatniuk? Azok nem drogozhatnak?

Ja, én vagyok a hülye, hogy logikát keresek egy fideszes törvényötletben.
karma1
Na rozsacska, ezert kar volt elojonnod a nyugdijas felrevonulasodbol: a fogorvosi meg a drogszures kozotti hasonlosag kb. akkora, mint Frankenstein es Marilyn Monroe hasonlatossaga. (Vagy pl. te meg egy csimpanz. Mert ugye csimpanz mar jart az urben. Es te, rozsacska?..:o))))
karma1
Nalunk a torvenyek szerint az autosokat forgalom ellenorzeskor bemerHETIK drogra IS, meg alkoholra is. Mindkettot megtagadhatod, de akkor tuti a buntetes, birosag.
Viszont a rendor csak akkor allit meg, ha valamilyen szabalytalansagot csinalsz.

Vannak kulon "Booze-bus"-ok is alkalmankent (foleg unnepi szezonban) bizonyos ellenorzo pontokra beallitva, ahol magasfoku alkoholfogyasztas gyanujanal szakkepzett nover vehet vert (ezt lehet megtagadni ), de ilyenkor minden autosnak szondaba kell fujni, nincs kivetel.( A "booze" a "pia"-t jelenti, szlogenben).

Nem csinaljak mindig es mindenhol, mert eleg draga mulatsag, es ez egy gazdag orszag, nem szorhatja az adofizetok penzet baromsagokra, mert a helyi tanacs negyedevenkent elszamol egy kiadvanyban a nyilvanossagnak, hogy mire koltotte a befolyo adokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.