"Kezdetben kicsit furcsa a gondolat" - mondta Hoffmann Rózsa Kocsis Máté fideszes józsefvárosi polgármester ötletéről, mely szerint évente drogteszten ellenőriznék a 12-18 éveseket, a politikusokat és az újságírókat.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
"Kezdetben kicsit furcsa a gondolat"

Bizony rózsika néni, már egyre vadabbakat kell mondani hogy eltereljék a figyelmet a korrupcióról mely behálózza az egész fideSS maffiát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@soljanka: Mátét még megérte. Megkapta a parancsot, hogy el kell valamivel terelni a figyelmet. De Rózsa, hát ő egy külön bolygón él.
volvós
Rózsinéni, nikotinos lett a rózsaszin bundabugyikád ???
mariaberta
Ajánlom az első vizsgálatot Kocsison és családján végezzék el. elvégre példát kell mutatniuk.
soljanka
@human:Ne felejtsd, hogy Rózsa régi motoros!
Minisztériumban előadó, majd főelőadó - 70-es évek-, aztán igazgatóhelyettes, majd igazgató- 80-as évek- , majd egyetemi tanszékvezető - 90-es évek.
1988-ig MSZMP tag, aztán 2003 óta a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség tagja, 2006-tól országgyűlési képviselő a KDNP-frakcióban...
Szóval jóval többet "szívott a szerből", mint Máté gyerek.
m.macskosz
"Kezdetben kicsit furcsa a gondolat"
Neked.
Nekünk nem.
Mi tudjuk, hogy a fidesz-kdnp-re tökéletesen illik a mondás:
Bolond lukból bolond szél fúj.
micfild
@soljanka: aha.. mindig is mondtam, hogy az mszmp utodpártja a FideSS. Nemcsak rózsikának van ilyen szép pártállami múltja. Mindkettő párt arról hires, hogy a talpnyalók csináltak karriert.
Ami meg az ötletet illeti... elmeroggyantak.
Kiváncsi lennék melyik fideSS-tag mit szippant, kezdhetik is magukon a vizsgálódást... elsősorban a minielnököt kéne megvizsgálni, ő szedi a legütösebb szert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.