Öt évre kitiltották Ukrajnából a JObbik több tagját, köztük egyik alelnökét és országgyűlési képviselőjét, Szávay Istvánt is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@Mindzsi:
Hol teccccccccel lenni?
Báncccccccccccsák a haverjaidat. :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@Senara: Köszönöm, köszönöm.
Bólogató kutyára nem tartok igényt, köszönöm,
már megszoktam, hogy nálunk a kutya diktál és én bólogatok. :)
papa.49
@moiszikf: Most már csak azt írd meg mi bánatos lófax köze van ehhez a jobbikos képviselőnek, csak nem az nem tetszik a grúz, amerikai, ukrán állampolgárságú belügyi akárkinek, hogy a jobbik köthető a kgBélán keresztül az oroszokhoz, mert akkor azt kell mondanom jól tették...
moiszikf
@papa.49: Végtelenül egyszerű. Mindenki kussol a térség szándékos destabilizációjáró, kivéve a Jobbikot. Ergo őket kell "nyírni", aminek kismillió formája van. Pl.: KGBélázás, kitiltás, stb...
papa.49
@moiszikf: Nézd még hajlanék is rá hogy higgyek neked de mi van Ukrajna megmaradt részein, csak a földek érnek valamit, az ipar a gyárak ott vannak már Putyinkánál akkor most mire hajt a jobbik, csak nem a hazugovics titkos akcióját hajtja végre mert akkor bukta lesz, azt mások is észreveszik amit mi is,tehát most nem kellene abajogni a jobbiknak Ukrajnában hagy oldják meg maguk a bajukat...
moiszikf
@papa.49: A Jobbik csak annyit abajog, amennyi ahhoz kell, hogy ne lehessen Mo.-ot simán belefésülni ebbe a balhéba. Legalább legyen valaki, aki szólt, hogy "balhé lesz".
Végül úgy is az történik, amit a nagyhatalmak akarnak, békés úton, vagy erőszakkal. Pláne úgy, hogy jelenlegi kúrmányunk mindenképp állást foglal, valamelyik oldalon. (Mindegy melyiken.)
Egyébként nem volnék meglepve, ha ez az egész nem szólna másról, mint a maradék erőforrások felosztásáról, teljes USA-Oroszország egyetértésben.
papa.49
@moiszikf: Nézd én nem mondom hogy nem lehet igazad én másképp látom az idő meg majd megoldja , mi meg megbeszélhetjük ki tippelt jobban rendben!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.