Ötszázhatvannégy magyar munkavállalóval közlik ma a Tesco áruházlánc illetékesei, hogy február 4-től megszűnik a munkahelyük, de lesz, akinek új állást kínálnak – jutott a Magyar Nemzet tudomására.

A lap azt írja, a 13 bezárásra ítélt üzlet között néhány a fővárosban, illetve megyeszékhelyen található, de túlnyomórészt kisebb településeken húzzák le első körben a rolót.

A hírek szerint a bezáró árusítóhelyek között jórészt kisebb boltok, szupermarketek, úgynevezett Tesco Expressek, illetve S-Market típusú üzletek vannak. Habár főként vidéken üzemelnek ezek a veszteséges áruházak, a fővárosban is megszüntetnek két egységet: a VIII. kerületi Mátyás téren lévő Expresst, illetve a XXIII. kerület egyik áruházát. Emellett többek között Győrben is megszűnik ugyancsak kettő, S-Market jellegű Tesco, valamint bezár egy-egy abonyi, nagykátai, nyergesújfalui, törökszentmiklósi, hajdúböszörményi, tatabányai, tolnai és püspökladányi egység is.

Az indoklásban az szerepelhet, hogy a kormány döntései alapján nem maradt más lehetőségük.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
A felmondásokkal fel lehet keresni Palkovics Imrét, mivel eredetileg a vasárnapi zárva tartás ötlete tőle származik, lehet továbbá reklamálni a kdnp nevű bagázsnál, amelyben hatan nem rühellik a pofájukat és úgy a nyugdíjukat, mint a képviselői százezreket is felveszik.

1125 Budapest, Szarvas Gábor út 9/b.
[email protected]
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@mate03: Sajnos már csak alkoholmentes sört! Na azért néha még egy deci vörösbor megengedett!
Yoda69
Mas nem leven a kozmunka-program felszivja a kormany miatt allastalanna valokat.
gödörben
@nyanya001: "tovább nő a munkanélküliség, bár a kormány azt
hirdeti, hogy Európában egyedülálló módon 400 ezer munkahelyet teremtettek !"
Hát nem látjátok, hogy a beígért munkahelyek szépen töltődnek? Csak az a baj, hogy nem rendesen megfizetett munkából, hanem KÖZMUNKÁBÓL. Ezért kell a sok elbocsátás, munkahely megszüntetés, hogy tudjanak "teljesíteni". Az senkit nem érdekel náluk, hogy ezzel a sok idétlen megoldással mennyi embert és családot tesznek tönkre. És ez a saját szavazóikra is vonatkozik, mert őket sem kímélik.
nyanya001
@gödörben: A kormányszóvivő már 450 ezerről hablatyolt.
gödörben
@nyanya001: Ha eljön a büntetés 450 ezer vagy több nádpálca a hátsófelükre, mindnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.