Ha Simicska feltételezi barátairól, hogy akár meg is ölhetik, akkor lehet, hogy őt sem alaptalanul féltik az V. kerületi botrányok felgöngyölítése miatt.

Ezt írta Juhász Facebook-oldalán:

Nem tervezek öngyilkosságot.

Ha visszanézitek a Facebook oldalamon a hozzászólásokat, az elmúlt időben rendszeresen jelzik emberek, hogy féltenek, "mert ezek mindenre képesek".

Bevallom, félvállról veszem mind a fenyegetéseket, mind az ilyen jószándékú figyelmeztetéseket, mert nem vagyok hajlandó félelemben élni.

Ugyanakkor elgondolkodtató, hogy Simicska azt feltételezi korábbi barátairól, hogy akár ki is nyírhatják. Ő ugyanis belelát az Orbán-rendszer működésébe, tisztában van azzal, milyen eszközöket használnak hatalmuk megtartása érdekében Orbán és emberei. Ha ő ezt feltételezi, azt is gondolhatom, van némi alapja.

Ez alapján lehet, hogy Szebellédi István nem öngyilkos lett, hanem csak útban volt valakiknek? Ő volt annak a CC Audit nevű cégnek a tulajdonosa, amelyik a belvárosi ingatlaneladásokhoz előállította a "szakértői véleményeket".

http://magyarnarancs.hu/…/szebelledi-konyvvizsgalo-cca-tala…

Komolyan kell vennünk annak lehetőségét, hogy Váradi András barátomat nem véletlenül ütötték el a választások előtt egy nappal Felcsút közelében?

http://nepszava.hu/…/1037821-ki-okozta-varadi-andras-halalat

Elképzelhető, hogy Komáromi Andrást, a Welt 2000 Kft tulajdonosát is megölték, mert nem akarta eladni a cégét Lázár János és a kormányzat törekvései ellenére?

http://444.hu/2014/03/03/meghalt-a-welt-2000-alapitoja/

Lehet, hogy Welsz Tamás nem maga vette a szájába a mérget a rendőrautóban?

http://www.blikk.hu/…/ez-mar-hivatalos-mereggel-lett-ongyil…

Az Orbán-bányák ügyeit firtató Vancsik Zoltán sem balesetet szenvedett, hanem letolták az útról?

http://www.origo.hu/itthon/20010818halalos.html

Ezekre gondol Simicska Lajos?

Vagy mi alapján feltételezi, hogy akár meg is ölhetik?

Én mindenesetre – köszönöm szépen –, jó lelkiállapotban vagyok. Boldog családi életet élek, és örömöt okoz a munkám, mert meggyőződésem, hogy hasznos a közösségnek, amiben élek.

Tehát nem tervezek öngyilkosságot.

Erősen van rögzítve a rács az erkélyemen, és nem hajolgatok ki feleslegesen. Óvatosan vezetek, mindig körülnézek, mielőtt az úttestre lépek. Nem fogyasztok semmilyen kábítószert, amit túladagolhatnék, és nincs fegyverem, ami véletlenül elsülhetne.

Gondoltam jobb, ha tudjátok.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Azért jobb lesz ha vigyázol, mert lehet már melegíti az ,,osztrák nyugdíjas a Merci motorját,, ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsipapa
Rendőrautóba se tanácsos beülni .Abból is csak a baj lehet...
colibri
Minden elismerésem a végzett munkájáért. Vigyázzon magára és családjára, mert a kép tanulsága szerint a családja übercuki!
Gyuri Géderről
Ennyi véletlen, amit Juhász idézett és amiről nem tudunk, csak Sztálin, Hitler, Rákosi, Chavez, és a hozzájuk hasonló diktátorok és csatlósaik által, uralt országokban volt. Hasonlók most is vannak a világban.
Desischado
Elborzadtam, mikor végigolvastam a listát! Én csak három ügyről tudtam! De az holtbiztos, hogy ennyi haláleset nem a véletlen műve! Érdekes, hogy ezek az emberek mind útjában voltak a fidesznek! Juhász Péternek igaza van, hogy nem akar félelemben élni, de az óvatosság nem árt! Bár ez remek húzás volt a nyilvánossághoz fordulni, mert ha történik vele - ne adja az ég, - valami, az biztos, nem a véletlen műve lenne, hanem gyilkosság!
Linna
Na, örülök az utolsó mondatnak, mert egy fél életbiztosítás. Annyian gyanakszunk, hogy nem alaptalan a fentebb olvasott levél. Vigyázzon magára!
kukac50
Majd a Fidesz gondoskodik az öngyilkosságról, Polt Peti meg nem vizsgál,csak lapul mint szar a fűben. Juhász minden esetre vigyázzon Magára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.