Érdekes fotók fogadták a mai nap folyamán a 444.hu olvasóit. A Mammut nevű bevásárlóközpont területén két nagyobb méretű bolt található, az egyik a Spar, a másik a CBA. Amíg a Sparnak – az összes többi plázában fellelhető bolthoz hasonlóan – be kellett zárnia vasárnap, addig a CBA nyitva maradhatott a vásárlók előtt.

Ráadásul meg is hosszabbította nyitvatartási idejét. Míg ezelőtt reggel 7-től este 6-ig működött, most már egy órával előbb tárják ki és este 8 órakor zárják be a kapukat. Ezzel kapcsolatban okkal felmerülhet a kérdés, vajon miért képez kivételt a CBA a többi hellyel szemben. Az oka nem más, mint hogy szerencsésen átlóg a Fény utcai vásárcsarnok területére. A területen egy kizárólag délelőtt nyitva tartó pékségen kívül csak a CBA van nyitva, semmi más.

Ezt bizonyítják a 444.hu-n közzétett fényképek is:

Ezen a részen helyezkedik el a bolt:

Íme a bolt, ami megérdemli a vasárnapi nyitva tartást

...és ez pedig a másik oldal.

Íme a bolt, ami megérdemli a vasárnapi nyitva tartást

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Fidesz KDNP, menyetek a jó büdös franCBA! Gennyes szemét ládák! Véditek a dolgozókat anyátokat az véditek! Igaza van Simicskának!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
zöldszem
Fidesz KDNP, menyetek a jó büdös franCBA! Gennyes szemét ládák! Véditek a dolgozókat anyátokat az véditek! Igaza van Simicskának!
Bercifiu
KDNP= Kurva Demens Népellenes Paraziták.
kikelet
Most kellene mindenkinek tudatosan úgy vásárolni hétvégére,hogy ne kelljen bemennie egyetlen CBA-ba vagy REÁL boltba.Száradjon rájuk a kenyér,büdösödjön a hús! Mert ilyen pofátlanul elbánni az országgal,beletiporni a legszentebb magánéletünkbe,hát ezt sokáig tűrni aligha lehet.Úgy terelnek bennünket az aljas céljaik felé,mint a barmokat az akolban.Átkozott sehonnai bitangok!!!
brutus
@kikelet: ne aggodj: igy is rajuk szarad ill. rohad...sajnos eleget tapasztaltuk !!
Desischado
Fütyülök rá, akkor sem megyek be a retek üzletbe!
Rumcájsz
Fogadalmat teszek jelen írásommal!

Ameddig marad a vasárnapi nyitva tartás korlátozása, nem teszem be a lábamat, sőt családom egy tagja sem a cba és reál üzleteibe!
reseva
@brutus: és így is megpróbálják eladni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.