Érdekes fotók fogadták a mai nap folyamán a 444.hu olvasóit. A Mammut nevű bevásárlóközpont területén két nagyobb méretű bolt található, az egyik a Spar, a másik a CBA. Amíg a Sparnak – az összes többi plázában fellelhető bolthoz hasonlóan – be kellett zárnia vasárnap, addig a CBA nyitva maradhatott a vásárlók előtt.

Ráadásul meg is hosszabbította nyitvatartási idejét. Míg ezelőtt reggel 7-től este 6-ig működött, most már egy órával előbb tárják ki és este 8 órakor zárják be a kapukat. Ezzel kapcsolatban okkal felmerülhet a kérdés, vajon miért képez kivételt a CBA a többi hellyel szemben. Az oka nem más, mint hogy szerencsésen átlóg a Fény utcai vásárcsarnok területére. A területen egy kizárólag délelőtt nyitva tartó pékségen kívül csak a CBA van nyitva, semmi más.

Ezt bizonyítják a 444.hu-n közzétett fényképek is:

Ezen a részen helyezkedik el a bolt:

Íme a bolt, ami megérdemli a vasárnapi nyitva tartást

...és ez pedig a másik oldal.

Íme a bolt, ami megérdemli a vasárnapi nyitva tartást

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Fidesz KDNP, menyetek a jó büdös franCBA! Gennyes szemét ládák! Véditek a dolgozókat anyátokat az véditek! Igaza van Simicskának!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kikelet
Most kellene mindenkinek tudatosan úgy vásárolni hétvégére,hogy ne kelljen bemennie egyetlen CBA-ba vagy REÁL boltba.Száradjon rájuk a kenyér,büdösödjön a hús! Mert ilyen pofátlanul elbánni az országgal,beletiporni a legszentebb magánéletünkbe,hát ezt sokáig tűrni aligha lehet.Úgy terelnek bennünket az aljas céljaik felé,mint a barmokat az akolban.Átkozott sehonnai bitangok!!!
brutus
@kikelet: ne aggodj: igy is rajuk szarad ill. rohad...sajnos eleget tapasztaltuk !!
Desischado
Fütyülök rá, akkor sem megyek be a retek üzletbe!
Rumcájsz
Fogadalmat teszek jelen írásommal!

Ameddig marad a vasárnapi nyitva tartás korlátozása, nem teszem be a lábamat, sőt családom egy tagja sem a cba és reál üzleteibe!
reseva
@brutus: és így is megpróbálják eladni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.