Van olyan cég, ahol még 20-án, pénteken sem tudták megmondani, hogy hány boltjuk maradhat majd nyitva 22-én, vasárnap. A szabályozás néha elég fura helyzeteket teremt. A Fény utcai piacon működő CBA például mostantól tovább lesz nyitva vasárnaponként, mint mielőtt a kormány megvédte a dolgozókat a hétvégi munkától. Ezért is próbáltuk feltérképezni, hogy a legnagyobb élelmiszert forgalmazó üzletláncok közül melyiknél hány “kivételezett” üzlet lesz. Eddig a következők derültek ki: - A Tesco 209 áruháza közül 0 maradhat nyitva vasárnaponként. - Az Auchan 19 áruháza közül 0 maradhat nyitva vasárnaponként. - A Lidl 163 áruháza közül 3 maradhat nyitva vasárnaponként, mert világörökségi területen található. Ez a kivétel valószínűleg hamarosan megszűnik. - A Spar 392 áruháza közül 9 maradhat nyitva vasárnaponként, 1 repülőtéren található, 1 piac közelében, 7 pedig azért, mert világörökségi területen van. Ez utóbbi kivétel valószínűleg hamarosan megszűnik. (Egyes OMV...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Vasárnap zárva tartó üzletek:
Reál: 500 - CBA: nem tudja? - Tesco: 0 - Auchan: 0 - Lidl: 3 - Spar: 9

És a CBA van ahol a családok érdekében 3 órával tovább tart nyitva VASÁRNAP!!!
444.hu/2015/03/13/nem-lett-volna-egyszerubb-betenni-a-vasarnapi-zarva-tartast-eloiro-torvenybe-hogy-kiveve-cba/
human
@human: Bocs. Fent a vasárnap NYITVA TARTÓ üzletek vannak felsorolva.
lampa laz
Kíváncsian várom, hogy milyen adó formájában gyűjtögetik majd be tőlünk a kieső 50 milliárdot, mert ebben igen csak kreatívak a fiúk. Ezzel dupla büntit kaptunk a nyakunkba, amiért nem szeresssssük őket.
mariaberta
Tudja valaki, hogy miért éppen a TESCO van a kormány bögyében? Talán, mert angol?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.