Csütörtökön az ESMA spanyol-magyar reklámcég részvényeinek 100 százaléka Garancsi István kezébe került – írja a Népszava.

A társaságot irányító Bleuer István közleményéből derült ki: a tulajdonosok úgy döntöttek, hogy eladják a céget a menedzsmentnek, de a beruházás nagysága miatt a csapatnak szüksége volt egy pénzügyi befektetőre is.

Garancsi jó kapcsolatot ápol Orbán Viktorral, tulajdonosa a Videoton FC-nek és az offshore hátterű gázkereskedő céghez, a MET-hez is kötődik.

A Népszava információi szerint már készül az a törvénymódosítás, ami lehetővé teszi, hogy újra kihelyezhetőek legyenek az oszlopreklámok, aminek tiltása miatt hatalmas bevételtől esett el korábban a cég.

Simicska Lajos plakátcége, a Publimont és üzlettársa, Fonyó Károly vállalkozása, az Euro AWK szembetűnően kegyvesztetté vált: előbbitől a tavalyi év első két hónapjában 2752 plakáthelyet vett az állam, most mindössze 25-öt, utóbbitól tavaly január-februárban 767-et, most pedig összesen csak 4 darabot – írta a hvg.hu.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Hajrá Simicska, még egy plakátot szórj szét az országban.
Valami ilyen szöveggel, Orbán képével.

Sikerült bevezetni újabb adókat, bármit letudunk nyomni a nép torkán.
Ezután az új szlogenünk!
Magyarország jobban tejel!
zöldszem
Hajrá Simicska, még egy plakátot szórj szét az országban.
Valami ilyen szöveggel, Orbán képével.

Sikerült bevezetni újabb adókat, bármit letudunk nyomni a nép torkán.
Ezután az új szlogenünk!
Magyarország jobban tejel!
Desischado
Simicska meg még mindig nem robbantott. Mire vár még?
karma1
@Desischado: En is ezt varom, pedig egeszen biztos, hogy tud valamit, de az is lehet, hogy valamire KONKRETAN var, vagy egy esemenyre, vagy egy datumra (vmilyen evfordulora), esetleg valamilyen unios hataridore, es AKKOR robbant, mert szerintem csak egyszer lephet mar elo, de akkor nem hibazhat... Persze, mindehhez eletben kell maradnia addig...Remelem, bejon neki - az orszag lete a tet...
karma1
@zöldszem: Nagyon remelem, hogy van meg tolteny Simicska municiojaban, es ha elvettek a hirdetesi feluleteket Tole, azert talal meg valamilyen modot, ahol alavaghat a csuti oriasnak...
Desischado
@karma1: Remélem, én is, hogy igazad van. Ez már nagyon vérre megy, és simicska nem hülye. Ő aztán nyilván jól tudja, mire képes a banda. De meddig és mire vár még?
karma1
@Desischado: Kicsim, csak ismetelni tudom sajat magam: 00.56-ban leirtam, hogy VALAMIRE VAR! Ne feledjuk, O volt az esz, nelkule fejetlen hangyabollya valt az egesz part... Ha pedig O volt a legokosabb, akkor nagyon nagy durranast szervez, es ahogy irtam fentebb: ezt csak EGYSZER lehet megcsinalni, de akkor aztan nagyot szol,... Nemsokara megtudjuk.

Latszik, hogy orban nem akar valtoztatni sem politikai iranyvonalat, sem taktikat, (mert nincs hozza eleg finesze!), de a legrosszabbat meglepte: habony szemelyeben egy tudatlan karrieristat ultetett a mediahatalomba, akinek az utolso otletei bizonyithatoan sz@rok voltak, ezert is vesztette el a fideSS a ket utolso nagy valasztast,...
De ez legyen az o fejfajasuk...:o(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.