A Simicska-Orbán háború hozadékaként szürreálisabbnál szürreálisabb események történnek naponta. Valószínűleg egy évvel ezelőtt még senki sem gondolta volna, hogy Rogán Antalék odajutnak, hogy messziről kerülik az oligarcha érdekeltségébe kerülő médiumokat – köztük a Hír TV-t. Ma pedig pont a DK-s Vadai Ágnes csitított egy a csatornát gyalázó idősebb férfit – írta az mno.hu.

Az ordibáló ember azt kiáltozta: "mocskos Hír TV", erre Vadai azzal nyugtatta:

Elnézést, egy kicsit udvariasan! Hát, mi kunok udvariasak vagyunk! Tegye már meg, hogy míg interjút adok, nem kiabál, majd utána idejön és kiabál, jó? Megoldható? Akkor tessék most kikiabálni magát, jó, és akkor utána adok interjút

- mondta a DK alelnöke.

Miután a férfi továbbra is ordítozott, Vadai arról érdeklődött, hogy kikiabálta-e magát és ismét arra kérte, hadd adjon interjút a csatornának.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Ági! Ne reménykedj, Simicska birodalma nem fog demokratizálódni, nem áll be a baloldal mögé, nem lesz objektív és független, lelkét most Vonának adja el.
dömdödöm
A hír tv nek nem kis szerepe volt abban hogy lejárassa a baloldalt Az (emút 8 év) minden műsora arrólszólt hogy a Fideszt -hozzásegítse a kétharmadhoz . Ezek után bármi történt is elég furcsának tartom .
wagabund
szerintem Vadai helyezkedik...csak még nem tudja, hol terem több babér...biztos, ami biztos.

mit tudni mit hoz a holnap, és akkor lehet szerényen jelentkezni az új versenyzőnél.
Hellcat
Csak nem az agymosott fidióták táborát erősíti az öreg. :D Szép mintapélda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.