A kaposvári rendőrség sajtótájékoztatót tartott a trafikos gyilkossággal kapcsolatban, ahol B. Péter öt késszúrással ölte meg a 21 éves eladólányt.

Dr. Szijjártó Attila alezredes elmondta, hogy a fiatal lány életét már nem lehetett megmenteni, miután kiderült a rablás. Az elkövetőt a bolti kamera képek alapján azonosították. B. Péter a rendőrség szerint érettségi előtt állt, szülei tartották el. 2-3 napja eldöntötte, hogy elköltözik otthonról, de ehhez pénzre volt szüksége – írja a Kapospont.

A támadó 22 ezer forintot lopott. A lap beszámolója szerint, miután Kaposvárra érkezett, kést vett magához, pólójából pedig maszkot készített és bement a trafikba.

Ott felszólította a lányt, hogy adja át a pénzt, aki ezt meg is tette. A férfi ekkor rájött arra, hogy nem tud elmenekülni a rendőrök elől, ezért öt késszúrással megölte a lányt, lekapcsolta a villanyt és a megszerzett kulccsal bezárta az üzletet.

B. Péter beismerő vallomást tett, a rendőrség ma kezdeményezi előzetes letartóztatását.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Ide vezetett a trafik mutyi! Mindez azért, hogy lézerék milliárdokat zsebelhessenek be! Rengeteg embert tönkretettek, megfosztottak a megélhetésétől, és most ezt a lányt az életétől! Mikor fognak ezekért a bűnökért felelni?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr lópicigáspár
Mi az, hogy B. Péter? Miért nem írják ki a nevét???
ágimami
@dr lópicigáspár: Sajnos ezeknek a férgeknek soha nem írják ki a nevét!!!

Ráadásul ilyen sajnálatos tévedés is történt egy ártatlan fiatalemberrel, pont e-miatt, hogy Ő is B.Péter!!
www.kisalfold.hu/soproni_hirek/szornyu_tevedes_-_a_kaposvari_trafikos_gyilkosanak_hittek_a_soproni_berendias_petert/2426968/
len in black
"Dr. Szijjártó Attila alezredes elmondta, hogy a fiatal lány életét már nem lehetett megmenteni, miután kiderült", hogy meghalt.

Vajon hány magyar kellett ahhoz, hogy kiderítsék, hogy a lány meghalt?
Elmentek ti a picsába!

Azt a lányt orbán ölte meg!!!
abacs62
60000-ft-ért (ennyit keres egy átlag trafikos) feláldozta az életét egy fiatal, élet előtt álló, plusz munkát vállaló sportoló kislány, egy ilyen tetű, gazember, ,lézerjani" és rablóhordája miatt, hogy milliárdosok legyenek. Hát nem lehet ezt a szarházi ordenáré bandát el zavarni? Minek kell még történnie, hogy börtönben végezzék?
csa-csa
életet életért! a halálbüntetést azonnal vissza kell állítani!!
És nem érdekel visszatartó erő vagy nem! Még egyszer nem gyilkol ha kinyírják!! az tuti!
Desischado
Ide vezetett a trafik mutyi! Mindez azért, hogy lézerék milliárdokat zsebelhessenek be! Rengeteg embert tönkretettek, megfosztottak a megélhetésétől, és most ezt a lányt az életétől! Mikor fognak ezekért a bűnökért felelni?!
mate03
@Desischado: Ez a szerencsétlen lány,még mindig élne,ha nem lett volna a trafik mutyi! Kíváncsi lennék,tisztességes államügyész,mekkora pert akasztana a nyakukba!?
abacs62
,,lézerjani", és rablóhordája saját halottjának tekinti ezt a szerencsétlen kislányt?
magyarbakancs
Lázár úrnak meg köszönték a trafikok törvény ,és mind azoknak kik ezt megszavazták.?
A meg ölt hölgy hozzátartozói és barátai megtehetnék.
Desischado
@mate03: Ez az én véleményem is, épp az imént írtam le ezt egy másik cikknél. Engem is nagyon érdekelne, mennyit kapnának! De a lámpavassal is kiegyezem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.