a képviselők, akik alighanem ki kérnék maguknak, hogy morális bűnrészesek minden, az elsötétített dohányboltokban elkövetett bűntényben. Amelyek sorához most egy brutális gyilkosság is csatlakozott. Az áldozat nyugodjék békében, a tettest ítélje el a bíróság. A torvény megszavazói pedig talán elgondolkodhatnának a törvénykezés felelősségéről.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Az egész fideszes bagázs szégyellje magát, egy fiatal élet
lett az ára a rohadékok kétharmados baromságainak !
Most a kaposvári polgármester is szépíti a dolgot,mintha ő nem lenne részese ennek az egésznek, sajnos későn, nagyon későn ti átkozottak !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@hetöndöe: Itt előbb elvágták a fékvezetekéket, és téglát raktak a gázpőedálra...
karma1
Nagyon sajnalom szegeny kislanyt, biztosan nem azert dolgozott nap mint nap, hogy egy allat tegyen pontot a fiatal eletere.
Ne tudjon nyugodtan aludni, megbekelni egy rohadt megelhetesi "gombnyomorgato" sem (ez egy kituno szo a helyzet jellemzesere!), akinek akar csak egy morzsanyi resze is volt ebben az orult torvenyelfogadasban.
A gyilkosnak meg ezer ev Alcatraz, csak hogy a tobbi bunozo se probalkozzon hasonloval, mert ezek az alszent szentfazekak (vedjuk a 18 ev alatti gyermekek lelkuletet!) egy lepest sem fognak tenni a torveny valtoztatasaert, mert nem az o gyerekuk ult a pultban, viszont, ha valtoztatnanak a torvenyen, a csokosoknak az ujabb kiadast jelentene.
Gusztustalan allatok!
Jankó123
@nyanya001: tegnap, 23:00
Nyanyuska, az a szegény lány az életét Strassburgtól sem kaphatja vissza.
Nyugodjék békében!
Értelmetlen halál a mutyizó milliárdosok pénzhajhász játékának részeként!
karma1
@Jankó123: Kedves, nekem egyszem lanyom van, ha vele tortent volna ugyanez, tudom, az Atyauristenig is elmennek, nemcsak Strassbourg-ig, bar tudnam, hogy a gyerekem eletet nem adna vissza, de megakadalyozhatna ujabb ilyen eset(ek) megtortentet!

Nem szabad hagyni, hogy par nyereszkedo, flegma, tudatlan barom a sajat erdekeiert embereleteket aldozhasson fel kovetkezmenyek nelkul!
GeoCravker
@karma1: @Jankó123: A jelen felállásban egy trafikban bárkit agyonverhetnek, kirabolhatnak, megerőszakolhatnak., pénzt moshatnak, maffiatalálkozókat szerveznek, titkos kihallgatásokat tarthatnak és verőembereket edzhetnek.
Valamiért nem hiszem, hogy évtizedekig azért dohányoztak a népek, mert beláttak egy trafikba. Ellenben rohadtul érdekelne, hogy mi volt a valós cél a titkos találkahelyek törvényi biztosításával. S miért kell embereknek meghallni azért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.