Újkori humoristák a nemzeti bolhacirkusz porondján. Mi fér még a szőnyeg alá? Sok kedvenc polit-celebem van, ez kétségtelen. Például Lázár János, aki mostanság a nem létező humorával igyekszik megkerülni a nagyon is létező kínos ügyekre adandó válaszokat. Legutóbb a parlamenti stand-up keretében egy Suttyófalva-alsón alkoholizáló falubikája stílusában szellemkedett, miközben a kérdés arra vonatkozott: hol, miért, kivel és mennyiért tetszett szíves röpködni, szállodákban lakni, lazacos kaviárt reggelizni közpénzből?

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
..."Lázár János, aki mostanság a nem létező humorával igyekszik megkerülni a nagyon is létező kínos ügyekre adandó válaszokat."
Neki és cinkosainak nem az ország és a nemzet érdekei, sorsa a fontos. Képesek a parlamenti munka helyett nekimenni az őket kritizáló képviselőtársaiknak. Mint legutóbb Szél Bernadettel történtek mutatják. Lézerfácánosnak muszáj volt a bemutatni, hogy milyen nagy és kemény az ő fallosza - fideszes gombnyomogatók legnagyobb örömére -, ezzel próbálva lealázni a képviselő nőt. A kormánypártiak minden kritikájára személyeskedő, pökhendi bunkóság a válasz. Ezzel telnek el fél napok a Parlamentben. Addig sem az elcseszett politikájukról kell számot adniuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.