A Fidesz szerint Európának és Magyarországnak sem érdeke, hogy nagy számban érkezzenek más kultúrából származó illegális bevándorlók, hiszen az rendkívül sok együttélési konfliktushoz vezet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ez miért jó a fidesznek, hogy valaki ellen mindig uszít? Valakitől minidg rettegni kell, valaki mindig támad. Folyamatos stresszben tartja a polgárokat...már azokat akik megeszik ezt a sok szart? Erre vágynak az emberek? Állandó nyugtalanság és rettegés? Nem tudnak felmutatni (nem hazug) eredményeket aminek örülni lehetne? Nincs egy olyan elcseszett eredmény amire büszkék lehetnénk és megáll a lábán, azaz nem cáfolják meg másnapra mint mostanában...Ez kérem a fidesz 5 éves kétharmados történelmi kormányzásának eredménye? Akármit megtehettek volna ehelyett idáig süllyedtünk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
@nyanya001: Elég csak a cigánygyilkosságok elkövetőire gondolni, ők aztán nem mások, mint ócska terroristák.
wagabund
hát nem tudom...valahogy nem tudom elfelejteni, amikor körbeálltak, és azt üvöltötték, hogy rohadt fehér... pedig csak ott dolgoztam...
vagy nem szolgáltak ki, mert rohadt fehér vagyok..mindegy honnan, és miért de takarodjak...
...vagy véletlenül egy nagy tüntető tömegbe keveredni, ahol öklüket rázták a szónok budító szavaira, mikörben dicsőítették Allahot...mit mondjak...marhára féltem.
ezek után csoda, ha összerezzenek, ha "más kulturájú" jön velem szembe?

könnyű annak ítélkezni, aki csak nyaralni volt valamilyen védett helyen...
wagabund
Ma reggel hallottam egy magát jópofa jogvédőnek tartó szájacskájából, hogy mi csak kussoljunk, mert ő név szerint fel tudja sorolni az első magyar megélhetési bevándorlókat...
és legnagyobb megdöbbenésemre felsorolta a hét vezért...
verum
@wagabund: - pedig nem olyan más a kultúránk. Legfeljebb annyiban különbözünk, hogy a mi mélymagyarjaink "rohadt cigányoznak", meg "rohadt zsidóznak"
Neked is azt válaszolom, amit ők mondanak ilyenkor - bérrettegő vagy!
wagabund
@verum: erre nem gondoltam, de teccik...pfff...bérrettegő...ez jóóó...

ha teheted, és mersz, akkor látogass el néhány helyre..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.