Szinte minden szolgáltatásának árát jócskán megemeli a Telekom július elsejétől kezdődően. Nemcsak a hang- és a mobilnetes csomagok díjtételeit emelik, hanem az adminisztrációs díjakat is – írta meg a hvg.hu.

A havidíjas tarifacsomagoknál hozzávetőlegesen 200 forinttal nő az előfizetési díj, míg a mobilnetes tarifák 100 forinttal emelkednek. Emellett 2-4 forinttal magasabbak lesznek a perc- és sms-díjak is. A Domino díjcsomagok esetén hasonló mértékű lesz a drágulás. A változások miatt nagyjából 500-1000 forinttal lesz magasabb a havi számla végösszege az eddigiekhez képest.

A Telekom több adminisztrációs díjat is megemel: a díjcsomag módosítása 1000 helyett 2000 forintba kerül majd az üzletekben, telefonos ügyfélszolgálaton intézve 700 helyett 1500 forintba. De aki számcserét szeretne kérni a boltokban, annak az eddigi 6500 forint helyett 10 ezer forintba fog ez kerülni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bercifiu
Megtehetik, mert a legtöbb községben egyedüli szolgáltatók. Aláíratják a hűség nyilatkozatot, majd kedvükre variálnak az árakkal. A Fogyasztó védelem hol van ilyenkor? Ez is egyoldalú szerződés modosítás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Ez is a rezsi-rizsa egyik része. Választásig csökkentés,most már az emelés korszakát éljük.
kamazuka
A megoldáson dolgozom.
Bár ez a hazai szolgáltatóknak nem fog tetszeni,de nem tehetnek semmit ellene.
Bizony bizony!
Semmit!

Sorry gyerekek.Ezt bizony beszoptátok!

Rendesen!
Bercifiu
Megtehetik, mert a legtöbb községben egyedüli szolgáltatók. Aláíratják a hűség nyilatkozatot, majd kedvükre variálnak az árakkal. A Fogyasztó védelem hol van ilyenkor? Ez is egyoldalú szerződés modosítás.
karma1
En azt mondtam, hogy a tavalyi valasztasok utan egy honappal mar vakarodzni fognak a rezsicsokkenteses igereteikkel - hat mar 2 het utan jott egypar jelzes, na meg a kemenysopres-problemaja,...

De akkor a telefonalas az LUXUS volna Ma.o.-n, nem pedig szolgaltatas, aminek CSOKKENNIE kellene?

Haho, orban basi, megint 5 centivel hosszabb lett az orrod, tudod-e?
darwin
@Bercifiu: Ha a hűségnyilatkozatot aláírták egy-két évre,akkor addig nem változik az ár.Ez erről szól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.