Magyar Levente külügyi államtitkár nemrég Mexikóban és Brazíliában is járt, hogy elmélyítse az országokkal a gazdasági kapcsolatokat. Például a világítás korszerűsítése kapcsán – írta a Cink.

Magyar többek közt ilyeneket nyilatkozott a közmédiának:

Például a 22 milliós lakosú Sao Paolo világításrendszerét hamarosan ledes technológiára cserélik. Van néhány magyar vállalat, amelyek ebben a szegmensben érdekeltek, őket arra szeretné kapacitálni a szaktárca, hogy induljanak el a tenderen.

A ledes technológiáról pedig ki más jutna a magyar ember eszébe, mint Orbán Viktor veje, Tiborcz István, akinek cége, az Elios Innovatív Zrt. a fél ország közvilágítását korszerűsítette már. Így nem kizárt, hogy az Elios is indul majd a Sao Paolo által meghirdetendő tenderen. 

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@human: Ja kérem akinek a hazugovics a barátja, az boldogul, ( a többi meg dögöljön meg, ugye hazugovovics)...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
prime777
@Csizmás Kond: Minősíthetetlen egy valami vagy te hallod. :)
Persze nem gondolkodtál el azon amit írtam egy percig sem.
Igaz?
Téged sem az ész bánt az hótziher. ;)
Aki Én
@prime777: 12:34 Arra jó, hogy itt van, hogy látják a népek ezt a fajtát. A helyén kell kezelni szerencsétlen ostobát.
Aki Én
@Csizmás Kond: 16:18 Nem érted a lényeget. Itt nem az a kérdés, hogy én mit értek meg, hanem az, hogy te mit nem. Én a lakosság 80 %-hoz tartozom, akiknek kicsit sem tetszik ami itt megy. Hogy te ebből semmit nem értesz, az a te bajod lenne, ha nem a magadfajta tartaná életben ezt a hamis rendszert. Megtéveszt a hamis és hazug kétharmadnak hazudott rendszer, és ettől nyugodtnak érzed magad, mert nem kell gondolkodnod. Ha gondolkodnál, még te is látnád, hogy nem jó az irány.
Csizmás Kond
@Aki Én: Nézd semmi közöm ahhoz hogy mit értesz vagy mit nem és ahhoz a 80%-hoz se amit vízionálsz. ...szerintem te azokhoz tartozol akiknek csak a szája jár de egyéb semmi.
Aki Én
@Csizmás Kond: 09:01 Sajnálom, ne akarlak bántani, de buta embernek tartalak. Ezen csak te változtathatsz. Már az is butaság, hogy ennyire nem érzed a helyed.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.