"Andy vagyok, kormánybiztos és milliárdos. 1956-ban menekülnöm kellett. Nem volt útlevelem, mégis befogadtak" – ezzel a szöveggel kampányol a Magyar Helsinki Bizottság a bevándorlókról szóló nemzeti konzultáció ellen.

Andy Vajna képével kampányolnak a nemzeti konzultáció ellen

Andy Vajnáról ezt is írják Facebook-oldalukon:

A ma kormánybiztos Andy Vajna 12 éves volt, amikor családjával együtt 1956-ban elmenekült hazájából. Hozzá hasonlóan 200 ezren emigráltak Magyarországról azokban a hónapokban. Közülük szinte senkinek nem volt érvényes úti okmánya, az osztrák kormány mégis biztosította, hogy Ausztria területére lépjenek, ellátást és segítséget kapjanak.

Ma a magát ‘56 örökösének tekintő Orbán Viktor azt állítja, hogy a menedékkérők törvénytelenül lépik át a határt, új típusú fenyegetést jelentenek és biztonságunk érdekében börtönbe kell őket zárni. Ez hazugság és embertelenség.

Ezek szerint a kormány így tenne Vajna Andriska "illegális határsértővel" is.

A szervezet célja, hogy elérjék: az állampolgárok üresen küldjék vissza a nekik küldött kérdőíveket – ezzel tiltakozva a bevándorló-ellenesség ellen. 

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Volt egy cikk arról, hogy ha a qrbán családnak ma kéne boldogulnia akkor kb éhen halna a család. Na ez is hasonló arconköpés.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@paolo006: Végül is a ,,negatív kampány,, is lehet jó, persze nem a télapó képével...
zöldszem
Érdekes, hogy vannak akik beveszik Orbánnak, hogy a bevándorlók súlyos gondot jelentenek. Pár év alatt befogadtunk valamivel több, mint 500-at. Kíváncsi lennék hányan maradtak itt. Magyarból meg kivándorolt úgy egymillió,(eddig) nyomorogni a hanyatló nyugatra. Az EU-tol kapunk pénzt, talán, ha azt arra használnák amire kapjuk nem jelentene gondot az ügy.
papa.49
@Mirabilis: A bukás után hová megy a télapó, mert az USA. ban nem folytathat gazdasági tevékenységet, az adómizériája miatt...
papa.49
@Mirabilis: Tudod én született optimista vagyok, ezért is bízom a bukásukban, a pénzt meg el kell tőle venni, perelni, azt mondod kicsi a létszám, de majd ahogy az embereket kirakják a lakásaikból, házaikból, lesz ott még tömeg bőven...
papa.49
@Mirabilis: Na nem egyesével gondoltam, hanem mikor az a 150 ezer bedőlt hitel véget 450-600 ezer ember megy a híd alá aludni, én erre céloztam...
papa.49
@Mirabilis: Hát igen elkeserítő az érdektelenség, de én azért úgy gondolom a ,,víz effektus,, fog itt is érvényesülni, -sokáig semmi változást nem látsz, aztán leomlik a gát-...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.