A riói paralimpián, illetve a kvalifikációs versenyeken minél sikeresebb szereplésért, a parasportolók központi felkészülése keretében jártak a kanári-szigeteki Tenerifén magyar sportolók – közölte Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) elnöke szerdán az MTI-vel. 

A testület elnökének közleménye szerint a bizottság "egyedülálló lehetőséget tudott teremteni a szakmailag nélkülözhetetlen meleg égövi edzőtábor megszervezésével".

Március 14. és 28. között öt sportág (atlétika, judo, kerékpár, úszás és ülőröplabda) 32 sportolója és 9 edzője, valamint háromtagú egészségügyi személyzet és felváltva egy-egy csapatvezető vett részt a tenerifei Adeje Tenerife Top Traning edzőközpontban tartott táborban – olvasható a közleményben.

A kéthetes edzőtábor 23 millió 395 ezer 485 forintba került, Gömöri Zsolt – mint írta – az edzőtábor megnyitásakor, március 12-étől 16-áig és zárásakor, március 26-ától április 2-áig csapatvezetőként tartózkodott a helyszínen.

Az MSZP által az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményben az áll, hogy a Bors információi szerint Gömöri Zsolt az MPB pénzén mintegy kétmillió forint értékben nyaraltatta saját magát és családját, valamint egy üzlettársát a Kanári-szigeteken.

Gömöri ezzel kapcsolatban azt írta, hogy a borsonline.hu portálon szerdán megjelent írás az előbb ismertetettekkel szemben valótlan, hazug tényállításokat, valamint becsületsértő, rágalmazó kijelentéseket tartalmaz, ezért a cikkben foglaltakkal kapcsolatban megteszi a szükséges jogi lépéseket.

Kitért arra is, hogy egyedül neveli kislányát, aki vele utazott a táborba, az ő költségeit maga fizette.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Basszus: megteszi a jogi lépéseket!
Ez a féreg. Normális országban már ülne.
Normálisban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.