Még ki sem hűlt Gömöri Zsolt széke, máris a paralimpiai bizottság alelnökének, Deutsch Tamásnak is a távozását követeli az ellenzék. 

Az MSZP úgy fogalmazott közleményében:

A magyar paralimpikonok helyzetét nem oldja meg, de enyhíti Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnökének lemondása. De mi lesz a többi felelőssel?

Mikor vállalja a felelősséget a Magyar Paralimpiai Bizottságot és a Magyar Olimpiai Bizottságot egyszerre alelnöklő Deutsch Tamás? Mikor távoznak az MPB elnökségének további tagjai, akik állítólag Gömörihez hasonlóan a parasportolók támogatásaiból fizették vissza hiteleiket?

A párt szerint a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalnak is valós feladata lenne a bizottságnál.

A Jobbik pedig így érvelt Deutsch távozása mellett:

Miután Gömöri Zsolt végre bejelentette lemondását a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) éléről, a Jobbik természetesnek venné, hogy alelnöke, a fideszes Deutsch Tamás is bejelentse távozását. Megengedhetetlennek tartjuk ugyanis, hogy az a személy vezesse akár "technikai értelemben" is az MPB-t, akinek kezdeményezésére a bukott elnök végtörlesztéséhez szükséges összeget folyósították.

A fideszes sportkorrupció felbukkanása az MPB-n belül azt mutatja, a sport minden területét át kell világítani. A politikusok különböző sportszakmai szervezetek élére erőltetése ugyanis a sportolóknak, valamint az utánpótlás-nevelésnek szánt adófizetői és szponzori pénzek lenyúlására adott lehetőséget.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Mit vétettek szegény paralimpikonok, hogy ilyen aljas férgekkel veri őket az isten?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tényfeltáró
@papa.49: potyognak? Dőlnek, alig bírják tartani a szekrényajtót.
wagabund
aszongya: dajcstól is szabadulnának...

és? ... ki/mi tartja vissza?
papa.49
@Tényfeltáró: Hát már látszik kurvára tele a szekrény, nem egy de több ezer!!!
papa.49
@Toby: Engem személy szerint nagyon dühít hogy a sajátjuknak tekintik az ország pénzét, de remélem kamatostól megfizetnek érte...
Toby
@papa.49: Az a gond, hogy sajna nem fizetnek meg ezek a lárvák soha semmiért, az a büdös bunkó dajcs is elb***tt milliárdokat a soha nem használt beléptető kapukra - egy haja szála sem görbült !
Nem vagyok halálbüntetés párti, de néha eszembe jut...
papa.49
@Toby: Hát én is ingadozom néha ez ügyben, valóban lenne aki bőven megérdemelné, nem is egy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.