Nagyon viccesek tetszenek lenni ott, az Unióban. Meg itt, Magyarországon is. A fejlett humorérzékéről híres politikai elit vidám perceket szerzett az országnak. Vagy csak nekem. A miniszterek elnökét nyakon verte Junker úr, felhőtlen kacajra késztetve a keményen dolgozó kisembereket. Egyrészt, mert vagyunk néhány millióan, akik szintén örömmel tarkón vernénk, többen lehetőség szerint szívlapáttal, másrész viszont megnyugtató az a tény, hogy ennyire jól mennek a dolgok és van idő/kedv vicceskedni. Legközelebb majd azt videót láthatjuk, amin Angela Merkel haját cibálja egy politikus.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Igen, pontsan az a legnagyobb probléma, hogy csak elviccelődnek, eljópofiznak egymással a jóemberkék, akkor, amikor egy orbáncról - a geciről! - még egy tökösebb bírálat, minősítés is simán lepereg, ahelyett, hogy egy méretes kokit nyomnának arra az idióta fejére, hogy az beugrana a gyomrába !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.