Jean-Claude Juncker alkoholproblémáiról cikkezik már egy ideje a világsajtó: a Telegraph szerint konyakot iszik reggelire, míg a Times arról cikkezett korábban, hogy előfordult, hogy hivatalos megbeszélésen volt nagyon részeg és agresszív – írta az Index.

Mint megírtuk, Juncker a januári rendhagyó kézfogásuk után tegnap "Hello, diktátor" üdvözléssel és egy sallerral köszöntötte Orbán Viktort legutóbb. Az Európai Bizottság elnökénél nem ritkák ezek a protokollt teljesen áthágó furcsaságok: volt már, hogy úgy tett viccből, mintha a spanyol pénzügyminisztert fojtogatná, máskor pedig az osztrák kancellárnak kedveskedett azzal, hogy fejbe vágta jegyzeteivel.

Az alább látható képen pedig az látszik, hogy már David Cameront is akarta pofonnal köszönteni, ám a britek elnökének ezt sikerült kivédenie.

Juncker alkoholproblémái miatt viselkedhet furcsán Orbánnal

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

panpeter
Talán mindkettőnek vannak alkoholprobélmái. Orbánt is elég gyakran lehet látni pálinkáspohárral fényképezkedni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@mate03: Szívesebben látnám két, a hátukon "büntetésvégrehajtás" feliratot viselő "orvos" társaságában !
KERKA
@mate03: 10.22 Erre játszik rá a magyar egészségügy.:)) Öngól!
Aki Én
@nemkati: A kutyaképű idióta sosem fogja megérteni, hogy a konzultáció csak a magafajta zsebgyökér ámítására szolgál. Nem egy esetben olyan kérdésekkel, aminek kézhezvétele előtt már megszületett a döntés. Ezzel volt tele a sajtó annak idején. Felesleges, hamis szar. A többmilliárdos költségéről nem is beszélve. Neki ez tiszteletre méltó... Hát ez qrva vicces. Ez nem más, mint egy hamis, szájbarágós, megtévesztő propaganda. Arra jó, hogy az ilyenek elalélnak, hgy mindenkit megkérdeznek a döntések előtt. Egy szart! Persze igazán fontos kérdésekben nem kérdeznek, sőt titokban, csendben döntenek. Az ilyen konzultációk egyoldalúak és teljesen hamisak. Sőt, éppen ezek a ,,megmondó, szájbarágó" kérdések idézik a szocialista múltat. Akkor akarták megmondani az embereknek, hogy mit gondolnak. Az is igazolja, hogy a többség leszarja ezt a hamis szart, hogy már 2012-ben is 400 ezernél kevesebbet küldtek vissza egy hónap alatt. Ha valami, akkor ez felesleges sok milliárd kidobás a propagandáért. De szomorú, hogy vannak olyan beteg seggnyalók, akik ezt meg sem értik, sőt tetszik nekik. Még tisztelik is bassza meg. Na ezeknek lett kitalálva.
bakegya
IZLÉSTELEN MOCSOKBA RÁNGAT BELE A TEKNŐS MAGYARORSZÁGOT A FINKELSTEIN -VAJNA-ÉS HABRONGY TANÁCSÁRA!!!
nemkati
@Aki Én: Amíg ennyi idióta beájulós szemforgató agyalágyult lesz ebben az országban, mint pl ez a némber is amelyik gyereknapon szentmisét rendeztet a diktátornak, és sajnos a számuk nem csökken, addig az ilyen gazember "nemzeti konzultációknak" mindig lesz válaszolója. Engem már a legelső is iszonyatosan felbosszantott és elkeserített.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.