Nem egészen egy hónapja kezdődött Orbán Viktor offenzívája, amellyel a jobboldali törzsközönség számára kedves, a legelszántabb baloldali és liberális szavazók számára viszont vörös posztót jelentő témákat emelt a hazai közélet centrumába. Írásunk a Hetek cikkének felhasználásával készült.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@Anna Mária: Erről az idiótáról lepereg, ostoba volt az unió, arról nem kell vitanapot engedni, ami alapérték ! Pont ! A demokrácia hibás felfogásából teret engedtek neki !
Arról sem lehet vitanapot tartani, hogy két gyerek után a harmadikat fejbe kell lőni, hogy a kettő kellően fejlődhessen !
Anna Mária
@Toby: Igazad van.
De ha már így alakult, legalább kapott egy nyaklevest és megmondták neki, hogy egy szaralak.
Toby
@Anna Mária: Tudja, hogy az unió rühes gyermeke - ettől nincsenek álmatlan éjszakái, de mondok mást:

Micsoda elmebeteg petting az, amikor megmondom a nőnek, hogy nem vagyok a perverzitás híve, de olyan jó beszélni róla !
Anna Mária
@Toby: Szerintem ennek azért volt haszna: most az EU többi országának sajtójában remek cikkek jelennek meg az Orbán-jelenségről.
Végre sokak számára világossá vált, hogy ez nem más, mint egy kútmérgező, populista gennyláda, aki a nácikkal fut éppen versenyt náciságban és az EU alapértékeire nemhogy magasról tojik, de nem is érti azokat.
Ez kellett már nagyon. Meg a Juncker által lekevert frász is.
Toby
@Anna Mária: Tudod, már ott tartunk, hogy orbánccal szemben még egy jópofizó paskolást is nagy maflásnak látunk, mert annyira szeretnénk !
Anna Mária
@Toby: Ez a maflás nagyon ott volt.
Egy kis sunyi náci ezt érdemli az EU részéről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.