Egy futballmérkőzésen történtek miatt akarták előállítani a kamaszkorú focistát az edelényi rendőrök. A fiú és családja azonban hevesen ellenállt: az egyik rendőrnek sípcsontját törték, és végül meg is futamították a járőröket. Az ügyészség hivatalos személy elleni erőszak és súlyos testi sértés miatt nyomoz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
@sentinel216: De ha fegyvert használnak Őket viszik a vágóhídra...egyébként pedig, lehet nem is volt annyi töltényük ahány fő ott volt a családból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
@wagabund: Primitív közösségekben (és ahol ez az eset történt, nyilván az) nem szokták megérteni, hogy a letartóztatás, a büntetés tulajdonképpen miért történik, az összefüggést nem ismerik föl. De jó darabig meg vannak ijedve, ha közülük bárkit is elkapnak.
darwin
@wagabund: Sajnos a környéken olyan is volt hogy a család néhány tagját letartóztatták és a többiek megtámadták a rendőrőrsöt . Kb 50 ember.Nők,férfiak.A rohamrendőrök vetettek véget az ostromnak .Ennek több éve,még sem ül egyik sem."jogvédő Elemér húzza a pert,hogy minél kevesebbet kapjanak.
wagabund
hát nem tudom... kezdem gyanítani, hogy a rendőröket nem védi senki? és a védtelen rendőrökön keresztül a társadalom is sebezhető? mert ha ez így van, akkor igen nagy a baj...
Anna Mária
@wagabund: Hát persze!
Mégis, ki a franc védené a rendőröket? :)))
Nincsenek elegen, sokszor nincs benzin a rendőrkocsiba, a kisrendőr rettentő rosszul fizetett - ez van.
Nem működik az ország valójában, csak még valahogy elmegyegetnek a dolgok.
pbalage
ezek a fideszesek... ezek a fideszesek... hát mikre nem vetemednek egy kis korrupt focizgatás miatt...
Az egyik fideszes aszongya "Támadjuk meg a bírót!", a másik meg azt hogy "Azérse!"
Sose tudnak megegyezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.