Vidus Gabriella az RTL Magyarország új vezérigazgatója – áll a luxembourgi székhelyű médiacsoport által az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményben. 

Az új vezető feladata eddig, 2008 óta az RTL Magyarország és az R-Time médiaügynökség által képviselt külső csatornák reklámstratégiájának kialakítása és megvalósítása volt. Pályafutását ügyfélkapcsolati menedzserként kezdte a TV2/MTM-SBS társaságnál 1997-ben, majd 2000-ben csatlakozott az RTL Klubhoz – írták. 2002-től értékesítési vezetőként dolgozott. Az R-Time 2004-es megalakítása óta a feladatkörébe tartozott az értékesítési csapat vezetése és a kapcsolattartás a főbb partnerekkel, így az AXN és a Discovery Channel társasággal is.

Jelezték azt is: Kolosi Péter programigazgató vezérigazgató-helyettesként folytatja munkáját, ugyanakkor programigazgatóként továbbra is felelős az RTL Klub és a médiacsoport további hét kábelcsatornájának műsoraiért. Rudas András, az RTL Group közép- és kelet-európai régióért felelős alelnöke, aki 2015 márciusában ideiglenes vezérigazgatóként vette át az RTL Magyarország vezetését, továbbra is a társaság felügyelő bizottságának elnöke marad.

Március 10-én jelentette be a luxembourgi székhelyű nemzetközi médiacég, hogy megválik 2001 óta betöltött vezérigazgatói posztjától Dirk Gerkens. Már akkor jelezte a médiaház: szeretnék, hogy az RTL Magyarország új vezetője helyi magyar legyen.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Ne haragudjatok , bennem muxik a kisordog... Kijaf@szom ez az uj bige? Valaki tud rola valamit? Na mar csak azert, mert amit a palyakezdesenek leirtak, az azt jelenti, hogy o volt a 77. bekiabalo a cegnel, neki kellett beutni a gepbe azt, hogy ki mit hirdet, ehhez kb. kell 8 altalanos... Na es a tobbi?
papa.49
Szinte semmit nem tudni róla vélhetően ,,besimul,, a fütyisz elképzeléseibe, mert még nem is támadják, pedig ha nem az ő emberük lenne már harsognának a fütyiszek...
simmering73
Szégyellem magam, de ha megkérdeznétek csak az igazat mondhatnám: meg hát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.