Maradnak a menekülttáborok, sőt, bővítik is őket a migránsok növekvő tömege miatt – tudta meg az Origo. Nem számolják fel a debreceni befogadóállomást sem, legalábbis egyelőre.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vizinyuszi
Ha 48-72 órán belül kiutasítanák ezeket, akkor egyetlen tábor sem kellene.
magyarbakancs
"Bezárás helyett bővítik a menekülttáborokat."
A múlthéten mindet beakarták zárni.
Mi történt vezérnek vezérmű cseréje volt?
36
Jól el lehet húzni ezzel a menekült témával az időt. Bezárjuk. Nem zárjuk. Gyorsítjuk az elbírálást. Bővítjük. Volt már itt minden. Valószínű, egy dologban sikerült, ha nem is tudatosan ezért, de előrelátónak lennie a kormánynak. Vannak kihasználatlan stadionjaink. Majd tele lesznek azok is menekülttel. Tegnap 700-an jöttek át a határon. Minden nap egy nagy falunyi ember. Ez évekig így megy majd. Bizonyára tovább építik a kerítést(amiből még egy méter sincs meg), aztán határőrség. Abban is biztos vagyok, hogy az USA és az EU, szólt, Orbánéknak. Ha kell a pénzünk, akkor húzzátok az időt, de nyugatra egyetlen menekültet át ne engedjetek. A társadalom radikalizálódik, hiszen a szegénység, kilátástalanság, apátia, növekszik. Rend, nem lesz és 2018-ban jön a Jobbik+Fidesz-KDNP

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.