Hasít a Fidesz, hála legyen Finkelstein mesternek és az ő stratégiájának! Az elmúlt öt évben sikerült ellenséget ellenségre halmozni, kicsalni az ősmagyar lelkek mélyéből a gyűlöletet, majd újabb ellenségekkel hozni a frászt a hívekre.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A választókat nem racionális érvekkel kell meggyőzni, hanem az érzelmekre kell hatni, és sokkal inkább lesz esélye a választásokon annak a politikusnak, aki idegenellenességgel kampányol - mondta Arthur J. Finkelstein, Orbán Viktor tanácsadója egy négy évvel ezelőtti előadáson, amelyre a 444.hu bukkant rá.
hvg.hu/itthon/20150706_Eladast_tartott_Orban_Viktor_tanacsadoja
eszegfu
Nagyon jól rámutat a cikk arra is, hogy Finkelstein gyülöletre épitő kampánya bevált O.V-nál, majd ha gond van Finkelstein el...O.V. meg hogyan állitja meg a felhergelt tömeget?! Erre a "feladatra" pedig már csak saját magára számithat!
dr. prédikátor
@eszegfu: Pontosan ez volt a viktor szopkinék célja! felhergelni, félrevezetni az embereket! Ha meg kitör a balhé rá kell fogni az emult nyócévre!A Gyurcsányra meg a Bajnaira.Ez a kis geci meg elkotor jó messzire és röhög a markába!!!
eszegfu
@dr. prédikátor: Igen, igen. Csak a félelmem, hogy már nem lesz elegendő ráfogni a "nyuszikra", ez kevés lesz... és komolyabb baj lehet belőle...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.