Juhász Péter, az Együtt politikusa, tegnapelőtt Facebook-oldalán jelezte, sajátos ingatlanügylet bonyolódik egy, a Károly Krt. 26. szám alatt található 509 nm-es ingatlan körül. Az eset azért is különösen izgalmas, mert ezen a címen már volt egy nagy balhéja a korábban Rogán vezette önkormányzatnak. 2011 őszén az önkormányzat 52 millió forintért kedvezményesen adott el ugyanitt egy 212 négyzetméteres félemeleti ingatlant Habony Árpád elnöki főtanácsadó nagynénjének, Pápa Marianne-nak, aki aztán következő év júliusában 102 millióért vált meg a lakástól. Az ügyben ügyészségi vizsgálat is indult, Rogán szeptemberben pedig erre hivatkozva menesztette akkori jegyzőjét, Rónaszéki Lászlót. Az önkormányzat nem árulja el, fizettek-e egyáltalán Karsai Károly volt belvárosi polgármester családtagjai a Károly körúti ingatlanokért.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Lehet tapsolni fidesznyikek...nem telik el nap, hogy ne derülne ki valami fideszes mutyi. Gratulálok...a ti kezetek is sáros mert ti adtatok erre felhatalmazást.
zöldszem
@Hellcat: "Az a nép, aki korrupt semmirekellő, tolvaj, árulót szavaz meg, az nem áldozat, hanem bűntárs".
Georges Orwell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.