Kósa Lajos, ha úgy adódik, felszólalhat a debreceniek és a menekülttáborok környékén lakók nevében. Még csak nem is kell hazudnia. A repülőgépes ostobaság esetleges ismételgetése csak bónusz a részéről. Rogán Antal nyugodtan beszélhet tömeges migrációról, az illegális határátlépések hirtelen növekedéséről. Még csak hazudnia sem kell. A jobboldali fórum-trollok nyugodtan sopánkodhatnak, hogy „jajistenkém, szegény hazám”. Még csak alakoskodniuk sem kell nagyon. Amúgy sem menne

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
" Elhíresztelni a kerítés ötletét. Majd sunyi pókként, a fekete sarokba ülve, kivárni, amíg a hatása nyomán a keretszámokból keretlegények lehetnek esetleg. Mert a Szegedre vonult nagyon-bátrak, és az internetes hozzászólások alapján igény... Na, az volna rá néhány humanoid szeméthegy fejében."
bakegya
@GeoCravker: na és most már ki kérdez vissza-elment Ferebczi Kriszta is.
EMBERNEK MARADNI AZ EMBERTELENSÉGBEN-kérdés kinek,kiknek lesz ereje???
GeoCravker
@bakegya: A stressz nem használ a malignusos folyamatoknak. Kriszta halálában, ha közvetve is, kérdés mennyi szerepo jutott annak, amit kapott a hatalomtól. Ha nem is beszélt róla. Mert ő EMBER volt a mocsárban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.