A magyar határtól alig húsz kilométerre, a többségében magyarlakta Bősön ma helyi népszavazásban döntöttek arról, hogy ne fogadjanak be 500 menekültet. A szlovák belügyminisztérium viszont már jó előre jelezte: nem sok értelme van népszavazgatni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Talán nem is kellett volna elindítani őket a hazájukból.Nem kell ide háború,az iszlám elfoglalja Európát.Lassan ők lesznek többségben,és az ő törvényeik lesznek érvényben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
elhangzott egy jogos kérés: akkor ki fogadja be őket?

nos, befogadná minden európai ország a vándorokat vita, kerítés, ellenállás, megalázó és költséges procedúra nélkül...inkább tárt karokkal, mint nem..

csakhát... látjuk miből lesz a cserebogár...
Feraj49
Talán nem is kellett volna elindítani őket a hazájukból.Nem kell ide háború,az iszlám elfoglalja Európát.Lassan ők lesznek többségben,és az ő törvényeik lesznek érvényben.
Zsoel
@justhpeter: Ez nem Orbanisztán ideológiája, hanem a józan észé - akinek még nem ment el, az hasonló állásponton van.
1magyar
Bizony ezek osztódással szaporodnak és hipp-hopp azt látjuk, hogy mi is kendőben járunk és hasonló öldöklés lesz mindig mint az ő hazájukban mert ilyen a vérmérsékletük.
vizinyuszi
@Zsoel: Ezzel a hozzáállással nem leszel népszerű. xd
Zsoel
@vizinyuszi: Nem baj, nem hajhászom a népszerűséget. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.