A Blikk megtalálta azt a budapesti lakást, ahol a 71 migráns haláláért felelős afgán és bolgár embercsempészek laktak.

A Báthory utca egyik szépen felújított bérházának albérletében élt magyar feleségével az afgán Samsooryamal L., aki a 71 migráns haláláért felelős afgán és bolgár embercsempészek csoportját vezethette – közölte a Blikk.

A lap szerint a lakást egy külföldi állampolgártól bérelték, aki nem sejthette, mi zajlik a lakásban.

Nemcsak a letartóztatott afgán férfi, de a lekapcsolt bolgár embercsempészek közül többen is ott laktak, vagy legalábbis sűrűn megfordultak a házban. Az egyik szomszéd ugyanis felismerte az egyik letartóztatott bolgárt, azaz ebből a lakásból szervezték meg a 71 ember halálát okozó csempészutat is – tette hozzá a beszámoló.

A napokban járt itt három civil ruhás nyomozó, oda mentek, ahol a külföldiek laknak albérletben. Nem olyan rég költöztek ide, egyébként csendes emberek, eddig nem volt velük baj

– mesélte a közvetlen szomszéd.

Először a rendőrök is tanácstalanul járhatták végig a házat, hiszen neveket szinte sehol nem tettek ki az ajtóra, ezért a felsőbb emeleteken szinte mindenkihez becsöngettek, mire megtalálták a negyediken a kérdéses lakást.

Egy női nevet kérdeztek a nyomozók, és azt, hogy melyik lakásokban élnek albérlők – említette egy másik hölgy, aki a csempészek alatt lakik, és úgy emlékezett, a rendőrök valamilyen szláv nyelven beszéltek azzal, akit a bérleményben találtak.

Nem zárható ki, hogy a főként bolgárokból álló bandát az afgán Samsooryamal L. vezette, aki fejenként 500 eurót, azaz 157 ezer forintot kért a migránsoktól, hogy Ausztriába szállítsa őket – állította nemrég egy, szintén ennek a bandának dolgozó afgán férfi a TV2-nek.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
@bakegya: 06:33

Az V.kerben, a rogántóni ingatlan Kft mutyifelügyelete alatt ( volt )
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
bakegya. A tektök mit tudott róluk, szerintem mindent csak ,,tejeltek,, azért nem tett semmit, az ilyen dolgok ha egyszer történik meg még hihető hogy nem kerül a tek , vagy a zsaruk elé, de ezek ezt ,,nagyüzemben,, űzték, tehát vagy fizettek, vagy a magyar illetékesek tökhülyék az ilyen dolgok felderítésére))))))))
volvós
@bakegya: 06:33

Az V.kerben, a rogántóni ingatlan Kft mutyifelügyelete alatt ( volt )
bakegya
@volvós: @papa.49: jaj gyerekek-aki nálunk nem fért be már hely hiány miatt a börtöneinkbe az vagy a parlamentben üldögél jópénzért,vagy refen költi az összegrundolt vagyonkát,de többen vannak akik nem csakkk farhátat szopogatnak a jólmegszolgált nyugdíjukból-mint pl a smityi,tököspüspök,vajna papa,hernádipityu...reggelig sorolhatnám,de TI IS PONTOSAN TUDJÁTOK KIKNEK KÖSZÖNHETJÜK A RIZSACSÖKKENTŐ SZÁGULDÓ GAZDAGSÁGUNK.
EDDIG RÁCSOK MÖGÖTT A LAKÓSSÁG ÉLT-EZUTÁN KERÍTÉSHEZ IS HOZZÁ KELL SZOKNUNK...vicctorunk megvéd minket -betegen is-saját lábon állva!-eddig a felzárkóztatási pénzeket tüntette el -most aktuál ürüggyel fejpénzért alkudozni ment Brüsszelbe!!!-a Keletihez nem tolta ki a pofáját,de az EU PÉNZAOMATÁIT ÜZEMBEhelyezni igen!-kivágnám mint a macskát szarni!
eszegfu
@bakegya: 8:45 Igazad van! De ha kivágják, mint a macskát... akkor mi is besz@runk, mert még annyi pénz sem lesz... nem gondolod?
Fradigege
Szép kis ribi lehet a feleség is. Külön említésre méltó, hogy kőkemény Pintér elvtársunk Ciborg-jaival nem képes elejét venni és felszámolni ilyen suttyerák bolgár, meg afgán bűnözők Magyarországon való gondtalan rabló, gyilkos horda életviteleiket. Mi van a libanoni csávóval. Volt egy magyar-libanoni kettős állampolgár. FIGYELEM! KETTŐSÁLLAMPOLGÁR! SEMJÉN úr!
papa.49
@eszegfu: Ha kizárnak bennünket az Unióból kb. 1 hónapunk marad a teljes pénzügyi összeomláshoz, aztán reszeltek nekünk, se nyugdíj, se egyéb ellátás, se egészségügy, (még ilyen se mint most van) se oktatás, persze ők szépen lefarolnak, már ahogyan szoktak mikor beáll a xar helyzet!!!
eszegfu
@papa.49: Most sem vagyunk tul "fényes" helyzetben... na de akkor?!
papa.49
@eszegfu: Akkor eljön az igazi nélkülözések ideje, a mai menekültek királyi szinten lesznek a lakosság nagy részéhez képest))))))
wagabund
..."Nem olyan rég költöztek ide, egyébként csendes emberek, eddig nem volt velük baj"...

na ezt a mondatot nem szabadna elfelejteni...

én úgy folytanám, hogy :
-akkor tűnt fel, hogy valami nincs rendben, amikor az egyik csendes, illedelmes lakó lábonlőtte magát, a másik kezében meg ijedtségtől felrobbant valami gyutacs..vagy mi...

...mondta egy szomszéd, miután kiszabadították a romok alól.

ez viccesnek tűnik...még...
eszegfu
@papa.49: 10:25 Kissé "morbid"... de remélem nem következik be.
eszegfu
@wagabund: 10:25 Nem találom egyáltalán viccesnek... arról viszont, hogy miképpen lehet kiszürni ezeket az embercsempészeket, fogalmam sincs. Ezek vélhetően legálisan jöttek és bérelték a lakást. Azt készséggel elhiszem a tulajnak, hogy nem tudta mivel foglalkozik a bérlő. Az viszont nekem nem "életszerü", hogy még a tájékára sem megyek a tulajdonomnak...és nem beszélgetek a szomszédokkal a tapasztalataikról (időnként nem ártana megnézni milyen állapotban van, vagy sohasem romlott még el semmi, nem tudom. ) Főleg akkor, ha mondjuk nem jogász által készitett bérleti szerződést kötöttem egy külföldi állampolgárral... ő is bőven "leléphet" több havi lakbér és rezsitartozással, mint a honfitársaink... meg sem tudom keresni. Nem akarom a felelősséget a tulaj nyakába varrni, félreértés ne essék! Csak próbálom átgondolni, mit is lehetne tenni a tulajoknak, esetleg a "szerveknek".
karma1
@bakegya: 06.33-ra: A Bathory u. az az V. kerben van...:o)) Nagyon is,...:o)) A legdragabb lakasok vannak arrafele.
bencemacska
@wagabund: Az ilyen emberek nem szokták magukra felhívni a közvetlen környezetük figyelmét. Egyébként még valaki szól a rendőröknek, hogy zavarják!
Ilyenkor a szomszédok utólag kezdenek az emlékezetükből összeszedni gyanús dolgokat.

De kinek a tulajdona a ház? Nincs közös képviselő, vagy gondnok? Lakónyilvántartó könyv? A lakás tulajdonosa, vagy bérlője van külföldön? Valakinek felügyelni kell a lakókat! Bérlők, vagy albérlők voltak?
Nem lehet egy olcsó lakás!
bakegya
@eszegfu:nem,azt tudom csakkk gondolni,JÖNNEK A NYUGODT BÉKEIDŐK!!!-de ennek feltétele-a teknőst és bandáját mindent hátrahagyva elzavarni-KELETRE- mert NYUGATRA ADDIG NEM INDÍTUNK KÜLÖNVONATOT AMÍG EZ A MAFFIA ÉLŐSKÖDIK,KÖVETELŐZIK RAJTUNK!!!
bakegya
@karma1: az első három munkásévem V.ker körzet volt,minden zugát megismerhettem.
GYönyörűséges épületei ma is ámulatba ejthetik az idelátogatót-és lakni sem rossz még ma is ott-jó izlésük volt a bitangoknak-
karma1
@bakegya: Asszem, most az egyszer nem a szeperzekuk, hanem a penztarcajuk csabta meg, hogy a rengeteg lovebol amit elszedtek ezektol a szerencsetlenektol, abbol tudtak fedezni egy ilyen lakas arat vagy beret, attol fuggoen, hogy megvettek-e vagy csak bereltek...
Csodaszep, regi epuletek, annak a kozeleben laktunk.
bencemacska
@karma1: OV "dolgozójának" közelében helyezkedtek el!
mate03
@papa.49: ! Igazad van basszus,de mi hová a picsába meneküljünk!?
bencemacska
@mate03: Mi maradunk golyófogónak la lázadókkal szemben!
papa.49
@mate03: Hát szerintem is a bencemacska véleménye lesz az igaz))))
papa.49
@bencemacska: Jól látod nekünk nem sok esélyünk van a távozásra, tehát maradunk, és megpróbáljuk mint már annyiszor túlélni)))))))))
mate03
@papa.49:! Ha lőnek is,akkor nem a menekültek fognak lőni! Hanem ezek a szemetek!
soljanka
Ha figyelembe vesszük, hogy aznap egy több mint 80 fős csapatot is kivitt ugyanez a banda, akkor egy napi bevétel több mint 22 millió forint. 2 milliót kifizet az embereinek - bár kétlem- akkor napi 20 milla. De ha egész havi 20 milla az is szép pénz.

Mennyit adózott ez a magyar feleséggel, magyar iratokkal rendelkező jóember?
mert az ok, hogy nem volt ráírva, hogy féreg ember, de valamiből élni kellett, fenn kellett tartani a kéglit...
És akkor a szerencsétlen menekültekkől félnek...
Hát én az ilyen - már régóta itt élő- mocvskoktól félnék.
papa.49
@soljanka: Most csupán úgy csendesen megkérdezem a bevándorlásiakat mi a jó kurva picsának is vannak, ha egyetlen köcsög esetében se képesek rájönni hogy kivel állnak szemben, hogy miből él, kiadott neki befogadási nyilatkozatot, kitartja el ha nincs munkája!!!Ez a SÓHIVATAL ÚGY NÉZ KI, TÖK FELESLEGES)))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok