A ma kezdődő kétnapos rendkívüli ülés második napján, pénteken fogadhatja el az Országgyűlés a menekültügyi törvénycsomagot, benne a gumilövedék használatának engedélyezését. Tucatnyi, a "tömeges bevándorlás kezelésére" hivatott törvénymódosításról szavaz pénteken az Országgyűlés. A javaslatok mind a szigorítás irányába mutatnak. Bűncselekmény lenne a határzáron való átkelés vagy a kerítés megrongálása – mindkettő kitiltással járna. De a csomag része az a változtatás is, amely alapján a jövőben nem minősülne lőfegyverhasználatnak a gumilövedék.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

paolo006
No polgártársak, keményedik a diktatúra. A bevándorlás égisze alatt akkor törik rád az ajtót amikor akarják. Elég migránst kiáltani. Ez kell a fideSSbirkának. Baloldali diktatúra helyett jobboldali diktatúra. Mert az sokkal JOBB. Ajaj fideSSbirkák ti nagyon buta MAGYAROK vagytok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
"övőben nem minősülne lőfegyverhasználatnak a gumilövedék."...ez nagyon csúnyán ki lesz használva még később ha esetleg bárki fellázadna a cigánypáva ellen...
eszegfu
@Hellcat: 10:30 Ilyen "messzire" én már nem is megyek el...de nagyon aggályosnak tartom.
Hellcat
@eszegfu: Pedig nem árt erre sem gondolni...
papa.49
@eszegfu: Igen egy régi új ismerős, csak azt felejti el ha olvasod amit írt, nagy valószínűséggel rá jösz kit is takar az új név...
eszegfu
@papa.49: Hidd el: én még 1x sem jöttem rá senkinél sem!
Freewolf
Nagyon helyes! Hamarabb kellett volna! A könnygázt otthon ne felejtsék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.